שלום לכולם, לא הייתי פה זמן רב

שלום לכולם, לא הייתי פה זמן רב

הייתי זקוקה לזמן התאוששות לאחר הניתוח של רון. בשבוע שעבר היינו בביקורת בבית חולים והרופא היה מאוד מרוצה מתוצאות הניתוח (נקווה שזה יישאר כך....ׂ). בשורה טובה נוספת (פחותה בחשיבותה) ביקורת בעוד חצי שנה קיבלנו חופש גדוללללללללל. חגיגה. שבועות שמח לכולם, מיכל

יו, איזה פאדיחות...

אפילו לא שאלתי לשלומו של רון, כנראה בגלל כל ההתרחשויות האחרונות בפורום. אני מחזיקה אצבעות להמשך תוצאות טובות , והכי חשוב, תמשיכי לספר רק דברים טובים.. חג שמח אורית

טאניוש

New member
אני מקווה שאתם פתחתם תקופה

אופטימית בפורום
. סוף סוף חדשות טובות
.

אודונים

New member
מיכל ספרי עוד על רון

מה שלומו? איך הרגליים? עושים פזיוטרפיה? מסקנות מכל ההתלבטות שעברתם, היום במבט לאחור?

שחרררררררררר ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

איזה כיף שאת כאן!!!!!! רון יהיה בן 3 באוגוסט והוא פשוט בונבון, ילד שמח ופעיל ושובב. כיף אמיתי. הרגליים השתפרו מבחינת המנח על הרצפה אבל כעת זה מאוד בולט ששתי כפות הרגליים מאוד נוטות פנימה, לדברי הרופאים זה עתיד להסתדר באופן חלקי עם התחזקות השרירים. בבית חולים "שלנו" לא ממליצים על פיזיותרפיה, אלא טוענים שההליכה היא הפיזיותרפיה הטובה ביותר לאחר הניתוח של רון. מסקנות: אני עוד לא בטוחה שגיבשתי לי ממש מסקנות, אבל בטוח שרון הוא ילד גיבור, הוא התנהג בכזו גבורה ובגרות (ובד"כ הוא די תינוקי בחייו הרגילים). אין לי מה להגיד, זו היתה תקופה מאוד קשה (החל בהרדמתו בחדר הניתוח),אבל את יודעת לפחות טוב כמוני על מה מדובר.... ובאשר לשרשור למעלה, לפעמים זה בהחלט שובר את הלב אך לא מונע ממני לעשות מה שצריך. זה נראה לי תקין וטבעי לחלוטין להרגיש רע עם המצב לפעמים וכאן זה בהחלט מקום טוב לשפוך את הלב ולקבל עידוד. זה נראה לי חבל שאנשים שזקוקים לעידוד ירגישו כאן לא רצויים, בהחלט יחטיא בעיני אחת ממטרות הפורום הזה. שולחת לך עוד
אחד שיהיה לך יום נעים, מיכל

אודונים

New member
שלום מיכל

התגעגתי אצלנו כן יש הפניה לפזיוטרפיה בעיקר כדי להחזיר את הרגל למצב "שמיש" אחרי כמעט חצי שנה ללא תנועה אנחנו עובדים על טווח התנועה ועל חיזוק הרגל הן בירך והן בשוק רוב העבודה היא לבד בבית יום יום (לא פשוט כי צריך שתוף פעולה אקטיבי ולא רק בגרות) היום היינו אצל הפזיוטרפיסטית שחזרה מחופש וראתה אותנו לפני חודש ורואים שיפור א ד י ר ולגבי הפורום: בסך הכל אורנית רצתה לתת זיוית אחרת של הסתכלות על ההתמודדות, רצתה לחזק ולתרום ויצא (כמו פעמים קודמות) שמיד נעלבים ובורחים המפורום במקום לנהל דיון מעמיק ומעניין בעניין הורות, התמודדויות, שהרי כל הורה מתמודד גם אם ילדו ללא "דפקטים" באוירה אופטימית זו ( נגמר לי הזמן מחשב החובות קוראות לי) לילה טוב שחר

למעלה