שלום לכולם -לגבי החוב

• פותח הנושא roeid
  • פורסם בתאריך

roeid

New member
שלום לכולם -לגבי החוב

לכן בירור עם הסניף שלי ובטלפון נפלה טעות במחלקת של נכות כללית,
לפני בירור - הם טענו שנוצר חוב בגלל שלא שולם מס בריאות בחודשים שלא עבדתי,ובאישור זכאות שנתי של 2017 רשום שניכו לי מס בריאות והורידו לי 103 עבור חודשיים שהם ציינו וכן גם שולם לי כמו שצריך ולא קיבלתי שקל יותר בחודשים האלה בבנק,לפי בדיקת דף חשבון שלי
יש להם טעות ענקית ! , היום ניגשתי לסניף וגם שמה אמרו לי שזה טעות ,הפקיד אמר לי זה בגלל חודש אחד,וגם בחודש שאמר ניכו לי{הם בכוח רוצים לקחת לי משהו מהקיצבה!}!!!!!
עד שמעלים את הקצבה רוצים לקחת לי על משהו שלא היה ,לא דובים ולא יער!!!!
להיפך הם חייבים לי,כי בחודשים שעבדתי הם גם לקחו לי מס בריאות ממשכורת וגם מהקצבה !

חוצפה שכמותם!
הפקיד הגיש בירור לסניף על החוב,
אויי ואבווי להם אם הם הורידו לי !!!!!

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
טעויות קורות

&nbsp
מבחינת כסף נראה שאתה צודק . שהם מחזירים הם נותנים בדיוק את הסכום המגיע.
&nbsp
אין טעם לזעוק בכוונה הם לא עושים במקרה שלך..גם לי הורידו ככה כי העבודה בשיקום שהייתי לא דיווחה שהבאתי תלושים החזירו.

yoelbeker

New member
תיכנס לתיקך באתר ביטוח לאומי

ושם תבדוק חודש חודש כמה קיבלת ואם ניכו לך מס בריאות...וגם בחודש שאמרו לך שלא ניכו...

roeid

New member
זהו שנכנסתי ובדקתי

ואכן נוכו כמו שאמרתי וצדקתי מס בריאות בחודשים האלה שים לב מה היא כתבה ואני מצרף לכם את האישור תשלומים של החודשים האלו:
&nbsp
"בוקר טוב,
כפי שכתבתי לך אתמול החוב הינו עבור החודשים 2/17 עד 5/17 (כולל) בהם לא עבדת ולא נוכה לך בטוח בריאות מהקצבה.
אם עבדת ויש לך תלושי שכר עבור החודשים הללו יש לשלוח אותם אלינו על מנת לבדוק את העניין.
אני חוזרת שוב על מה שנכתב לך אתמול , לא ניתן לבטל חוב של בטוח בריאות ולכן גם לא תטופל הבקשה לביטול חוב ששלחת.
יחד עם זאת בהתחשב במצבך הכלכלי הוחלט לנכות את החוב מהקצבה ב5% (במקום ב-10%)."
&nbsp
&nbsp
מצורף אישור על תשלומים ונכיוים של 2017 בחודשיים שהיא ציינה
&nbsp
תגידו לי אתם מי צודק!!!!
&nbsp

yoelbeker

New member
אל תוותר, לך אליה עם האישור, עם מה שכתבה ועם תלושי שכר

אם יש לך...

roeid

New member
אין לי תלושים כי לא עבדתי בחודשים האלה

אבל כן ניכו לי מס בריאות מהקצבה בחודשיים שהיא ציינה!!!!!

mikmic0v

New member
יואל, זה כן היה לגבי ב.בריאות

אומנם החוב לא צודק אבל בזה היה מדובר בסוף. לא ידעתי ש"מתחשבים" ב5 % מהחוב. נלך לקנות בזה 2 כוסות קפה :)

roeid

New member
מה אתם חושבים? שאני אוותר להם?

הלכתי לסניף גם שמה אמרו לי שזה טעות
וגם בטלפון
מחר אני מתכוון לגשת לסניף רמת גן הראשי להתווכח איתם על זה
בעזרת השם

למעלה