שלום לכולם... ליווי רוק? מישהו?

kentivon

New member
שלום לכולם... ליווי רוק? מישהו?

שלום לכל חברי הפורום המגניב הזה... לא ידעתי שהוא קיים, אבל ששמעתי עליו הצטרפתי מיד... לפי מה שהבנתי רוב חברי הפורום הזה מנגנים קלאסי... יש גם מישהו שמנגן פה ליווי רוק (בלהקה)? או ג'אז? דברו איתי. נעם

kentivon

New member
שכחתי משהו

מטאל. אם יש כאן מישהו שמנגן מטאל על סינטיסייזר אני ממש רוצה שהוא ידבר איתי.

gabrielr

New member
היי

אני מדי פעם מסתכל על הפורום הזה, אבל לא כותב כל כך. אני מנגן קצת קלאסי, אבל אני הרבה יותר מתעניין ברוק (לא כבד בעיקר), לא כל כך מטאל (מצטער... אני יודע שחיפשת). מה אתה מחפש?

Mr Invisibilety

New member
למישהו יש תווים של סונטה???????????

(סונטה ארקטיקה כמובן......שיואו אני פשוט חייב לנגן את זה זה כל כך יפה!!!!! למישהו יש? או מישהו גם מחפש??? אני אהיה קצת יותר ספציפי.. Tallulah של סונטה, אבל כל שיר אחר יתקבל! גם של אוונסנס וכו'...

kentivon

New member
סוטה הם ללא כל ספק ענקיים.

באמת להקה ענקית סונטה ארקטיקה... כדאי לך (ולכולם) להוריד תוכנה שנקראת גיטר פרו 4 (guitar pro 4 ) ולהוריד תווים לתוכנה באתר: www.mysongbook.com בעקרון האתר והתוכנה מיועד לגיטריסטים, אבל בשירים שיש בהם קלידים כתוב גם התפקיד קלידים. העקרון של התוכנה הוא שכתוב לך את התווים של התפקיד של כלי הנגינה בשיר שאתה מחפש, והתוכנה גם משמיעה לך את התפקיד שתוכל לעקוב... שם אני מצאתי הרבה תווים של סונטה... תוכנה ענקית אני ממליץ בחום. נעם.

Mr Invisibilety

New member
שלום לך!

קודם כל תודה! הורדתי את התוכנה, אבל זה לא ניכנס לאתר.. מה עושים? ניר.

אני מנגן קצת

אני נוטה יותר לסגנון הרוק אך בעיקר מוזיקה קלה כגון קליינשטטין אלטון ג'ון וכו' אני מאוד אוהב את DIRE STRAITS ו EUROPE

למעלה