שלום לכולם, למי שמעוניין, אני מוכרת רכב

שלום לכולם, למי שמעוניין, אני מוכרת רכב

מסוג פז'ו 206 שנת 2000 למתעניינים - פרטים במסר

ידני או אוטומט ?

מה נפח מנוע ? 5 דלתות או 3 ? יש סאן רוף או לא ? הגה כוח? חלונות חשמל מאחורה מקדימה ? גיר אוטו' או ידני ? עברה תאונות ? טיפולים רשומים בספר טיפולים ? מטופל במוסך מורשה ? קילומטראז' ? איזה יד האוטו ? מי נהג עליו רוב הזמן וכמה נהגים נהגו עליו בכלל ? כמה את רוצה על האוטו ????

היא יכולה לחסוך את ה"פרטים" הפרטניים לכל אחד.

ושתמסור מידע מקיף ואמין על האוטו לכלל.

פרטים על האוטו:

פז'ו שנת 2000, גיר אוטומט נפח מנוע 1400 5 דלתות אין סאן רוף יש הגה כוח, חלונות חשמל רק מקדימה לא עברה תאונות, טיפולים רשומים בספר טיפולים - טופלה רק במוסך מורשה קילומטראז' 128000 יד 2 מי נהג עליו רוב הזמן וכמה נהגים נהגו עליו בכלל - אמא של בעלי ובשנה האחרונה אני. כמה את רוצה על האוטו ???? - מחירון 44000 מספיק מפורט?
(אגב, הצבע - לבן)

אחלה:)

יפה .. הרכב מתאים לאישה ממוצעת שמשתמשת בו בעיקר לנסיעות עירוניות.. לא מתאים לעליות ונסיעות ארוכות קבועות .. אוטו חמוד.. אם זה היה מנוע 1600 ידני הייתי יכול לשייך את זה לאוכלוסיה יותר רחבה.. הצבע פשוט, אבל מתאים בעיקר כי יש המון שמש במדינה.. אחלה, מקווה שתקבלי את המחירון למרות שהיום לרוב יורדים מהמחירון.. חבר שלי קנה מיצובישי קולט מדהימה, אדומה, מנוע 1600, שנת 94, שמורה בלי תאונות, סאן רוף ומערכת באוטו 3 דלתות .. 12 אלף.. שהמחירון שלה 19 אלף.... ירדה 7 אלף.. גם בשל לחץ למכור את האוטו.. וגם התגלתה נזילת שמן קטנה בבדיקת קנייה.. שהוא סידר את זה.. נהגתי על האוטו, בובה של אוטו.

למעלה