שלום לכולם, לפי שעת ההודעה מבינים בבדידותי

saron601

New member
שלום לכולם, לפי שעת ההודעה מבינים בבדידותי

הכואבת עד מאוד.

קראתי קצת מהפורום ונראה לי שאולי אני עלולה ליפול עליכם עם הבדידות שלי.

לא יודעת אם הפורום הזה מתאים כי הבנתי פה ושם שיש לכם אדם אפילו להתקשר אליו ולי אין.
אני חייבת לקבל כוחות לא במקרה נתקלתי היום שזה היום שנשברתי ונקלעתי למצוקה קשה של בדידות.
אני לא מצליחה להרדם מרוב שזה הגיע ליסורים.

אם לא אכפת לכם אני ארצה לשתף אתכם איך הגעתי למקום הנורא הזה, הלואי. ותתנו לי כוחות, כי אני מוכנה ללכת עם כל מי שיושיט לי יד אבל אין אנשים כאלה.
אז בנוסף לבדידות ני מתייסרת איך אני שכל החיים לא הסתכסכתי עם איש. הקשבתי תמכתי עודדתי לא משנה מתי ובאיזו שעה, תמיד הייתי לכולם.

אבל יום אחד קרה לי אירוע שהפיל את גופי ונפשי עד שהגעתי למצב שלקיתי במחלות שאספר בהמשך.

שלוש שנים של יסורי תופת עברו עלי והנה קרה נס, חזרתי לעצמי הבראתי עליתי במשקל הייתי מאושרת בעולם, אבל ארבע שנים שאני מנסה לחפש חברים, אנשים וגם עבודה ולא מוצא.

אני מרגישה צורך לספר מה עברתי, לא מוכנה להסתיר את זה כי לזה יש משמעות שידעו עם מה נלתי להתמודד אבל אנשים מלאי סטיקמה בזה אחר זה נעלמים ואני מתיסרת למה מה עשיתי.

כשחליתי כל גופי התעות פני ומה לא וכשזכיתי שיחזור לי צלם אנוש וברשותכם נס חזרתי להיות נאה מוד אז במה אני לא בסדר.
נגיד שלא רוצי מי שלקתה במחלה הזו, אבלזה לא הנקודה, אלא שמכל התוכן שבי והמראה אה שלי, וההתמודות המדהימה, הם בוחרים לראות רק דבר אחד ולשם הם מקטלגים רותי.

שיא היסורים זה שגורמי טיפול או אנשי שירות או מי שאני פונה לצורך קבלת שירות, למשל סתם דוגמא אם יהיה משהו שיחייב את התערבותי כאמא, או משהו שאני צריכה להביע דעתי בכל ענין שהוא , אני כמעט ולא נקלעת למצב בו אני בבעיה ומתלוננת וכו אבל כשאני דורשת משהו למען השיקום שמגיע לי וכל זאת כדי לחזור לחים לעבוד לפרנס משפחה, אז תמיד אבל תמיד מתעלמים, אני פשוט אויר.

קשה להסביר ככה.

אם תסכימו ארצה לשתף גי זה שמור בלב ומרסק אותי.

כולל תקופת המחלה זה שבע שנים שאני אדם בודד פשוט לבד: הגעתי למצב של ניתוק. ואסים רק בכך שאומר שאל תשפטו אותי אולי הבעיה אצלי, אם יצא לי לשתף תבינו עד כמה רוב האנשים מתנהגים בצורה שלא תעלה על הדעת, לא אנושית, סטיגמתית ופוגענית .
טוב סליחה על האורך זה סוג של הצלה מהבדידות.
אשמח להכיר אתכן והלוואי שןלא תסגרו לי את הדלת, אל תפגעו תלחץ אבל למרות האופטימיות שנטועה בי, אני מגישה שאולי גם אתם תחשבו שיש לי בעיה אצלי ותתעלמו. חוויתי את זה המון א מה הסיכויים שכאן אתקבל.

רק תזכרו זה החל בגלל מחלה שלקיתי כאשר עד לרגע שחליתי היתי אדם שמח צוחק, עם חברים וזהו, זה אני כבר שנים.

זה לא נתפס לי בראש, זה מבחינתי לא אמיתי, אין לי'. מושג איך אני שורדת בבדידותי.

תודה

galyamim

New member
את יודעת,

אני זוכר פעם שהלכתי לים, לפני כעשור, לבד כמובן, כי ככה אני הכי אוהב, אחרי זמן מה נכנסתי למים, ראיתי שם שתי בנות, פתחתי איתן בשיחה קלילה של "מה קורה" שכזה, ואז אחת אמרה לי "מה, אתה כאן לבד?", אז עניתי לה "כן", והיא ענתה "מעניין" אז עניתי לה "גם את כאן לבד", והיא ענתה "לא, אני כאן איתה, ביחד" אז עניתי לה "נו, את רואה, שתיכן בת'כלס כאן לבדכן"..

"בדידות" זה מושג מאד מעניין, אני ממליץ על ספר שנקרא "סיפורה של הבדידות", אבל עד אז- כאן את לא לבד..

תרגישי חופשיה להעלות על הכתב מה שבא לך !

arieshor

New member
saron601

היי
הגעת למקום הנכון.
פה לא סוגרים הדלת.
גם עכשיו את יכולה לצחוק ולהיות אדם שמח.
נשים זה עם חזק. אני מאמין שאת אישה חזקה.
את לא צריכה להגיד סליחה.
את יכולה לכתוב מה שאת רוצה.
תמשיכי להיות אופטימית.

שלום

הבדידות אינה בררנית

היא יודעת להגיע אלינו בלי הבדלי מין, גיל, מוצא, מעמד, מקצוע, סטטוס, וכל שנרצה למיין.
היא מצליחה לשלח אל העולם השקט / רוגש / גואש הזה אנשים מכל קצוות המיפוי האנושי.
הנה אני, המתקרב לגיל 76 יכול לתייג עצמי כאן בשקט אף כי משפחה לי ואנשים סביבי.
מסתבר שנקודת העוצמה של הבדידות עשויה להיות דווקא נקודת התורפה שלה, כי היא מאחדת אותנו, השונים כל כך ביננו בכל, ובכל זאת מוצאים את עצמו כאן יחד.
אולי לעולם לא היינו מחליפים מילה ביננו לו לא באה הבדידות ואחדה אותנו. כן, נטוע כאן פרדוקס ועלינו לנצל את הפרדוקס הזה, להכות בה בבדידות על ידי יחד שלנו.
זה אפשרי
אני איתך שרון

ברוכה הבאה שרון

את מוזמנת לכתוב פה הכל
לשתף ולפרוק
החברות פה אולי וירטואלית
אבל היא קיימת, מורגשת ומספקת צורך

פריאל 12

New member
שרון

ראשית, אנחנו כאן תמיד להקשיב אחד לשני, ולפעמים גם נותנים עצות שיכולות להועיל.
שנית, לא הבנתי דבר מה:
כתבת שמראך החיצוני עוות בעקבות מחלה אך חזרת להיות נאה מאוד (או שלא הבנתי נכון...)
את מתכוונת, שגם כעת, לאחר שחזרת להיות נאה, את עדיין מרגישה דחויה?
דבר נוסף, את חשה שהחברה סטיגמטית כלפייך - סטיגמות ביחס למה?

alona 27

New member
לשרון היקרה

מסכימה איתך שרוב האנשים מתנהגים בצורה סטיגמתית ופוגענית לאנשים שונים מהם, ושלא עברו דברים דומים.
לי קשה להבין איך אנשים לא מתחברים איתך בגלל המחלה שעברת, מבחינתי את גיבורה, היית במקום נורא ואפל התייסרת ונלחמת ככל יכולת והצלחת גם לצאת משם. אז עכשיו את גם אמיצה וגם בריאה.
אם אני הייתי מנהלת של עסק הייתי רוצה שיעבדו אצלי אנשים ששרדו מכשולים עצומים, שיודעים להעריך את החיים, במקום עובדים שקיבלו הכל ולא יודעים מה זה קושי.
וזה לא נכון שאין לך למי להתקשר. את יכולה להתקשר אליי (אם תרצי אתן לך טלפון בהודעה פרטית).
ואין סיכוי שאנחנו נסגור לך את הדלת כי עברת דברים איומים, ממש לא. לכולנו כאן בקושי יש עם מי לדבר על הבדידות וכל אחד מאיתנו חשוב.

למעלה