שלום לכולם מבקשת את עזרתכם

אופה3

New member
שלום לכולם מבקשת את עזרתכם

אני משתתפת זה זמן מה בפורום פוריות, ומכן תוכלו לעסיק את המסקנה, מה עובר אליי, הייתי רוצה לדעת על מה תמליצו לי כדי להרגע ולהיות פחות עצבנית, קראתי את הספר רפא את גופך של לואיז היי. והייתי רוצה לדעת איפה אוכל למצוא עוד דברים כאלה, זה באמת עזר לי ומשפיע עליי, מה דעתכם, יש עוד שיטות להרגעה, הייתי רוצה לדעת איך לעשות מדיטציה, ומהו הרייקי, או כל מה שנראה לכם תודה האופה

שלום לאופה!

ההודעה שלך מאוד נגעה ללבי מפני שאני רואה באמהות הגשמה של הנשיות (ויזעקו הפמיניסטיות עד השמים). בכל אופן, לשאלתך- האם ניסית לתרגל דמיון מודרך וחשיבה חיובית? האם את מסוגלת לאתר את המחסום שמונע ממך את ההריון? אי-אפשר לתת את כל התורה על רגל אחת, אולם באמצעות עבודה פנימית את תהיי מסוגלת לשחרר את החסימות והלחצים ולהיות פחות עצבנית ויותר שלווה. שיהיה לך המון בהצלחה, נטשה אוהבת

שלום לך האופה- וברוכה הבאה לפורום

דבר שמאד יעזור לך להכנס להריון הן 2 אבנים שרצוי שיהיו קבוע במכנסים שלך- רובי וגרנט חוץ מזה יש הילרית מתוקשרת ענקית שיושבת באיזור נתניה- קוראים לה אורית תומר- והיא מתעסקת ומתמחה בתחום ההפריה- היא פשוט גדולה- ומאד מצליחה לעזור לנשים שרוצות להכנס להריון וכמובן- הרייקי הענק מכולם- הוא עוזר בכל המישורים גם הנפשי וגם הפיזי- יכול להרגיע- ולעזור מכל הבחינות- מאד מומלץ לך ללמוד לעשות רייקי 1-ו-2 וכך תוכלי לעזור לעצמך כל הזמן וכשיוולד הילד בשעה טובה ורגע קודם- תוכלי לעזור גם לו עם הרייקי שישאר איתך לתמיד בגדולתו ובניפלאותו מאחלת לך רגיעה והמשך מאושר ומואר רק בשורות טובות חישבי חיובי- התחברי לאור- ולימדי להזמין בהתכוונות שלמה מהיקום- ואמנם רצונך- יתגשם בגדול-- ה א מ י נ י אביגיל

למעלה