שלום לכולם,מהי אהבה?

שלום לכולם,מהי אהבה?

מי צריך בכלל אהבה ??? (לא בנימה אישית) אהבה = פיגוע המוני רב נפגעים.? אהבה = אחות תאומה של שנאה.? אהבה = חלקי חילוף לתאווה.? אהבה = עדיף לוותר עליה.? אהבה = אבל אי אפשר בלעדיה.? אהבה = אשלייה אופטית .? אהבה = פטה מורגנה.? אהבה = השנאה הכי גדולה לשונה.? אהבה = תירוץ עלוב לחרמן המצוי.? אהבה = באה בסערה והורסת כל מה שסביבה.? אהבה... מהי באמת בכלל אהבה.

daniela1975

New member
למה להיות פאסימיים כל כך../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

יש כל כך הרבה אהבה והיא מותנית בדבר אחד בלבד...קבלה מוחלטת של עצמי ללא תנאי וללא סייג ומתוך כך את כל מי ומה שמסביבי

פקידונת

New member
אתה נשמע למוד סבל...../images/Emo122.gif

כבר ראית דבר או שניים בחיים שלך...
לצערי, די מזדהה עם חלק מהדברים שכתבת. אני בקשר מחייב עכשיו, ( כבר 3 חודשים. ) עם סטודנט למדעי המחשב. הוא לומד בירושלים, אני גרה במרכז. אנחנו נפגשים לעיתים לא קרובות בככל, כי הלימודים שלו קשים מאד, ומתקרבת "תקופת המבחנים". הלב שלי הופך לגרוטאה מרגע לרגע בגלל הגעגועים... האנרגיות שהולכות לי בגעגועים האלה, לא שוות את זה. הרי, צריכה כל טיפת אנרגיה בשביל לשרוד את היום יום!! לאחרונה גיליתי שהאיש, איך לאמר, לא "כנה" דהיינו: משקר בקטנה, מעלים ומסלף אמיתות... חושי ההשרדות שלי פועלים שעות נוספות: מה יצא לי מקשר עם אדם שאי אפשר להאמין לו..? האם אני לא "הורגת זמן" כל יום שאני מדברת איתו..? ואולי הוא בכלל מפלרטט עם בנות אחרות, ואני לא שם לראות את כל זה..? הרי, כשאמון נעלם, כל התמונה מקבלת מסגרת אחרת...
אוףףףף...

סיוולה

New member
מי שמאמין באהבה.....

אהבה - שפע של אנשים שנהנים מהאהבה, מהכח שהיא נותנת ומהאור שהיא מפיצה. אהבה - אחות שמלמדת את השנאה, מהו הטעם והערך של החיים האמיתיים, מלמדת להפוך את השנאה והרע, למקום חיובי וטוב יותר. אהבה - אוי ואבוי אם לא היתה קיימת, אז אולי לא היית מכיר את התאווה (תסתכלי על התאווה גם מהצדדים החיוביים...ויש...). אהבה - נועדה כדי לספח כמה שיותר ויותר אוהבים, לא לוותר. תוותר על הרע, תוותר על השנאה, תאמץ את האהבה לעולמך. אהבה - מסכימה איתך - אי אפשר בלעדיך - היא הכח שמניע את העולם והאדם. אהבה - דבר קיומי. ממשי. מוכח. אהבה - מציאות יום יומית. אהבה - מלמדת אותנו לקבל, לקרב ולהבין את השונה מאיתנו. אהבה - לא רק תירוץ עלוב לחרמן המצוי, אלא גם תירוץ טוב אולי לפתח לדברים טובים יותר.... נשואין...ילדים... (כלב!!!) אהבה אמיתית באה בבניה לאט לאט, בלהכיר, בלהתקרב, בלהבין, בלהיות שם בכל ליבך ונשמתך. אהבה אמיתית, וכל הכתוב לעיל - היא האהבה שלי לילדות שלי. היא האהבה האמיתית. פגשתי והכרתי אנשים שזכו וחוו אהבה אמיתית בחייהם, הלוואי ואמן - שגם אתה וגם אני נזכה. בוא נתפלל. רק בשורות טובות ואהבה אמיתית ורד

פקידונת

New member
כל "אהבה" בא יומה...../images/Emo8.gif

וכש"בא יומה", אוי כמה שהיא כואבת...דוקרת עד עמקי הנשמה..!! כל ה"רגיעון" שבעולם לא יכול לה.

סיוולה

New member
פקידונת, אז זה לגלות את האמת במערומיה, לא

היתה שם אהבה, היה שם אינטרס קר ורע. אהבה אמיתית לא יכולה לפגוע.

גבר נרדף זה גובל

בסיכזופרניה מה שכתבת בסך הכל אהבה זה מילוי אינטרסים. למה כל הכאבים האלו? ואפילו אני ישקיע עוד קצת כל מה שכתבת אהבה זה לשחרר

למעלה