שלום לכולם, מה שלומכם?

שלום לכולם, מה שלומכם?

בזמן האחרון לא יוצא לי לכתוב כאן (חוסר אנרגיות) אבל אני עוקבת כל הזמן, ברוכים הבאים כל החדשים

רציתי לפרוק קצת כמה דברים, זה בסדר נכון?

אני ברגעים אלה מאוד עצבנית!!!! עבדתי חודש שעבר (למשך יום אחד בלבד) דרך אחת מחברות כח האדם (כן, עדיין לא מצאתי עבודה)- והם לא מוצאים לנכון לשלם לי!
. אני רודפת אחריהם כבר שבוע וכל פעם אומרים שיחזרו אלי תוך שימוש בתירוץ אחר! אני לא מתכוונת לוותר להם, השאלה אם מישהו מכיר איזושהי דרך? אולי איזה גוף שאפשר לפנות אליו?

ועוד משהו,הפעם חיובי, שעשה לי טוב על ה
:
ממקום העבודה הקודם פיטרו אותי בגלל שהתחלפו שם המעסיקים (למעסיק שהעסיק אותי נגמר החוזה) ועכשיו המעסיק החדש באותו מקום מחפש עובד/ת. שבוע שעבר המעסיק החדש התקשר אלי והציע לי לחזור לעבוד שם, הוא אמר שהמליצו לו עלי. שאלתי אותו מאיפה יש לו את הטלפון שלי ומי בדיוק המליץ עלי?
(האמת שהיתה לי השערה, אבל רציתי להיות בטוחה). בהתחלה הוא התחמק אבל בסוף הוא אמר לי ומסתבר שההשערה שלי היתה נכונה- האדם שהמליץ עליי הוא בחור אחד שיש לו חנות ליד המקום שבו עבדתי. יש לי חיבה מיוחדת אל אותו בחור (לפני שעזבתי הוא הודה שהוא יתגעגע אליי, וזה לגמרי הדדי) והיה לי מאוד (!!!!) נחמד לדעת שהוא לא שכח אותי ושהוא רוצה שאני אחזור לעבוד שם- כדי שהוא יוכל, שוב, לראות אותי בסביבה
.
אבל זו לא סיבה מספיק טובה לחזור לעבוד בעבודה שאני לא אוהבת ושאין שם עתיד, נכון?
..או שבעצם כן?

פריאל12

New member
פרח

לפעמים צריך להתפשר כדי לאפשר משהו טוב יותר.
אינך אוהבת את מקום עבודתך העכשווי ואין שם קידום...
אבל לחזור לשם (באופן זמני וכך את צריכה להתייחס לכך) יאפשר לך לחפש אחר עבודה שיותר תתאים לך.

בהצלחה!

קודם כל

חברת כח האדם חייבת לשלם לך.אם אני לא טועה משרד העבודה מטפל בזה.
לגבי העבודה לכי על זה.רוצים אותך שם.הם פנו אליך.אולי תופתעי ממה שיצא לך מחזרה.
אפשר נימה אישית ברשותך?
אני עובד במקום עבודה שנים.אני שם בקדנציה שנייה.את האמת היה כיף לעבוד שם וקיבלתי מחמאות מפה ועד הודעה חדשה. הכל טוב ויפה עד תחילת 2013.נהיה גרוע,התחלפו מנהלים,וממש לא נהיה כיף.מאז הורדתי הילוך ולא היה איכפת לי שאפוטר.
לפני שבוע קראו לי לשיחה לראשונה מאז שאני עובד בחברה ,שזה כמעט עשור,והטיחו בי ביקורת.רצו להפחיד אותי בפיטורין.
הודעתי להם שרע לי ואם יש להם ביקורת עלי אני מוכן להפרד מהם.לא היה איכפת לי ללכת וכבר הייתי מוכן.
הם בסוף ראו שאני לא מתרגש מהאיום,שבסה"כ היה איום וקיבלתי תפקיד טוב יותר,כי הסתבר שלא רצו לוותר עלי בכלל.
מה שאני אומר,שוב אז אולי את לא בונה על המקום הזה אבל את יכולה להיות בו מלכה.תתחילי לעבוד,שוב תצטרכי להוכיח את עצמך למנהל החדש,אין ברירה,תהי תותחית בתחומיך,ותאמיני לי שאף אחד לא ידבר איתך.
תנפחי לעצמך את האגו בעבודה ותאמיני לי שלא ידברו איתך,ככה אני עשיתי.מבחינתי אני הדבר הכי טוב שקרה להם.וכמובן שחובת ההוכחה בעבודה עדיין חלה עליך .ואם באמת תראי שלא מתאים לך המקום,זאת לא חתונה קאתולית.
קחי את זה כחומר למחשבה.

פריאל ועוזי- אני מסכימה עם שניכם, אבל!!

מדובר בעבודה בתנאים פיזיים מאוד מאוד קשים..אין פלא שהמעסיק החדש לא מצליח להתארגן על עובדים חדשים. מדובר בעבודה עם קהל + עבודה פיזית וכל זה במקום סגור, קטן ומאובק. אני לא מסוגלת לחזור לשם...אז כל מה שכתבתם נכון ואני מסכימה- אבל רק אם היה מדובר בעבודה סבירה. והעבודה הזו לא סבירה.

הדגש בהודעה הראשית שלי היה על הבחור החביב (פלוס) שהמליץ עליי, לגבי העבודה אין לי כל התלבטות- לשם אני לא חוזרת.

פריאל12

New member
אני עם אוהבת תה בעניין הזה

הוא מצא חן בעינייך? הוא שידר שהוא מעוניין..... אל תוותרי על ההזדמנות.
יכול לצאת מזה משהו מקסים

הוא לקח את הטל' כ"כ מזמן..

אם הוא באמת היה רוצה- היה מזמן יוזם
..הוא יודע שזה לגמרי הדדי.

פריאל12

New member
אהה..שהוא יתחיל.....

וגם לך יש את המס' שלו?
כי אם כן, אז אני מגיעה עד אלייך כדי לטלטל אותך עד ששינייך ינקשו ולצעוק לך שתתקשרי את!

האמת שהתחלתי לשכוח ממנו, אבל זה חזר אלי כשגיליתי שזה הוא שנתן את המס' שלי. זה יעבור לי, שוב

פריאל12

New member
לא! אל תוותרי!

יש כאן הזדמנות פז, למה להחמיץ אותה במכוון?
תמיד חשבי מה הכי גרוע שיכול לקרות? - אז לא ילך ביניכם.
ואולי הוא יהיה לחבר נפש? את אף פעם לא יכולה לדעת... במקרה הגרוע, תכירי אדם נוסף בחייך.

הוא בסה"כ רוצה שאני אחזור לעבוד לידו

אם היה רוצה קצת יותר- הוא מזמן היה פועל בעניין, ואני באמת מאמינה בזה. אני בטוחה ב 100% שליצור קשר איתו יהיה פשוט מיותר. יש לו את הטל' שלי כבר יותר מחצי שנה!

פריאל12

New member
ואולי הוא חושב כמוך:

כבר חצי שנה שיש לה את המס' שלי... אם לא עשתה איתו דבר עד עתה, אז זה רמז די עבה לכך שאינה מעוניינת

גם לי יש מישהו בעבודה שלא סגור על עצמו

סליחה שאני דוחפת את עצמי לפה
אבל אצלי יש מישהו בעבודה, שפעם מראה התעניינות ואח"כ קרירות ואדישות. זה מעצבן

למעלה