שלום לכולם! מזמן לא הייתי פה...

ooommmr

New member
שלום לכולם! מזמן לא הייתי פה...

לאחרונה אני עובד על מס' פרוייקטים שאחד מהם הוא הקמת האתר שלי....... אני מצרף לינק לאתר (שעדיין לא גמור) ואשמח אם למישהו יש איזושהן הערות /הצעות לגבי עיצוב האתר... יום טוב, עומרי.

עומרי - מזל טוב וברכות על האתר החדש ../images/Emo39.gif

באמת הגיע הזמן שלבחור מוכשר כמוך יהיה אתר שיציג את עבודותיו !!!!

אתר חמוד וצבעוני

חוץ מההערה על הגדלת התמונות, הייתי מוסיפה ב"צור קשר" גם מספר טלפון, אם מתאים לך.

ooommmr

New member
תודה חגית!

בקרוב יוספו עמודים-גם ל"צור קשר" יהיה עמוד משלו.

feyoula

New member
וואווו איזה יופי!!

עומרי כל הכבוד זה ממש מקסים ומהמם ועושה רושם מקצועי! כמה הצעות לשיפור: לא יודעת כמה זה משמעותי אבל לי אין מייל של אווטלוק, אז תמיד מעצבן אותי באתרים ששולחים אותי ישר לזה במקום לרשום פשוט את הפרטים באיזשהו עמוד שמאפשר להעתיק אותם לאיזה מייל שאני רוצה או לרשום אותם בפנקס או כל דבר דומה. אתה יכול שהמייל שלך בעמוד הזה, כשלוחצים עליו, יהיה לינק לאווטלוק, מבין? זה סתם אבל אני והקריזות שלי.. לא ביגי.. אני חושבת שהתמונות של הבובות צריכות לקחת יותר מקום כי זה כ"כ יפה ורץ בקטן כזה בתוך הפרצוף, אם אפשרות אפילו אם תהיה אופציה להגדיל, זה חבל. הייתי מאפשרת תנועה שלהם בגדול עם לחיצה על "גלריה" ושהתנועה בתוך הפה של היצור עם אפשרות להגדלה תהיה סוג של ברירת מחדל.. זהו. יישר כוח בחורצ'יק אתה ממש מוכשר! בהצלחה, חמוטל

כל הכבוד!

האתר שלך מושקע ויפה מאוד מבחינה ויזואלית... מבחינה טכנית- אולי לשנות קצת את הפורמט- אולי כדאי לעשות זום אין על הציפור ולהרחיבה לגודל כל המלבן- כאילו היא בולעת אותו. ואז רואים רק קצוות של הפה ואת הטקסט \ התמונות היפות של הבובות בגדול יותר (בגודל של המלבן). בסוף כל פרזנטציה הפה של הציפור חוזר לגודלו המקורי. בהצלחה

מזל טוב חביבי..........

ובכן הרעיון בגדול מאוד מוצלח . רוב הגולשים באתרים אינם מתעכבים הרבה וב"תכלס" רוצים טלפון,כתובת..... רצוי שתכתוב בגדול וברור את שמך ואת הטלפון להתקשרות. כבר בדף הראשון. [השם רשום אבל אין כתובת וטלפון] שבת שלום ובהצלחה דבי

למעלה