שלום לכולם מחכה לתשובות

שלום לכולם מחכה לתשובות ../images/Emo24.gif ../images/Emo23.gif

שלום לכולם אני עוד לא קיבלתי את חוברת החדש של חוחדש ספטמבר של c.f אשמח לקבל אותה אם תוכלו תשלחו לי דליה היי מה קורה? נו הבת חזרה מה היא מספרת תספרי לה שאת בקשר איתי אם היא זוכרת בכלל ד"ש יסמין היי מה קורה? לא עניתה לי אני אשמח שתענה לי להתראות וערב נעים או יום טוב תלוי מתי שאתה פותח איזה ולבסוף אלון מה נשמע? איך היה ביום הראשון הלימודים קשה תהיה בקשר איש מאחללאנדרו ביי מאח

king crimson

New member
היי איש

תודה לך על ההתעניינות מה שלומך אתה? איך בעבודה? לימודים קשים אבל גם מאוד מהנים זה בהחלט כיף ללמוד משהו שאתה אוהב... גם מכירים אנשים חדשים והמיקום מצויין אז בהחלט יש אופטימיות בקשר לעתיד הלימודי. שאלה לי...לדוקטור..... במקרה ואצל חולה סי אף מתגלה גידול ממאיר מה אפשר לעשות כנגד זה? תודה מראש...

178

New member
לאלון

לא בטוחה שהרופא נכנס לכל הדיונים שלנו, אם ברצונך שדר´ אוגרטן יענה על שאלתך, בבקשה כתוב: "לדר´ אוגרטן שאלה" ותחזור על השאלה שלך דליה

jasmine38

New member
לאנדרו, קבלת התייחסות במקום ששאלת ../images/Emo67.gif

רצ"ב התגובה המקורית• ללאנדרוו jasmine38 ו√ אני לא "בת" אני יודע שהכינוי מטעה. גם "ננסי" של ננסי ברנדס מטעה, אם לא יודעים. אנו גם בענין של שמות יוניסקס ויש שמות זהים לבנות ובנים, כך, שבבתי הספר הוסיפו עמודה לרישום מין התלמיד\ה. למשל: גיל, גל, אביב ועוד. אגב, פעם (לפני מספר עשורים היו שמות יוניסקס מעטים העברית: יונה, שמחה, ואולי עוד מעטים שאני לא זוכר. לגופו של ענין אני אבא לילד קטן עם CF והוא ילד מטריף וכמעט בן 4. הוא כמובן בגן ילדים ועובד על כל הסובבים אותו , מדי פעם. יסמין

178

New member
ליסמין

אתה צודק, רק יונה ושמחה היו היוצאים מן הכלל שהשתמשו בהם לבנים ולבנות. אני עדין מאמינה שבשפה שכל העצמים שלה מתחלקים לזכר ונקבה, אינני מבינה למה אור נותנים לבת, כמו כן שרון וגל ואם שמת לב אין כמעט שמות של נקבה הניתנים לבנים. האם אתה מכיר שם של בן שיש לו הקונוטציה נקבית??? למשל: "שירה הוא בן כ"כ גברי" "רינה משחק כדורגל נפלא" אבל יעקובה הולך.

jasmine38

New member
לאנדרו, קבלת תשובה במקום ששאלת ../images/Emo67.gif

רצ"ב התגובה המקורית:• ללאנדרוו jasmine38 ו√ אני לא "בת" אני יודע שהכינוי מטעה. גם "ננסי" של ננסי ברנדס מטעה, אם לא יודעים. אנו גם בענין של שמות יוניסקס ויש שמות זהים לבנות ובנים, כך, שבבתי הספר הוסיפו עמודה לרישום מין התלמיד\ה. למשל: גיל, גל, אביב ועוד. אגב, פעם (לפני מספר עשורים היו שמות יוניסקס מעטים העברית: יונה, שמחה, ואולי עוד מעטים שאני לא זוכר. לגופו של ענין אני אבא לילד קטן עם CF והוא ילד מטריף וכמעט בן 4. הוא כמובן בגן ילדים ועובד על כל הסובבים אותו , מדי פעם. יסמין

למעלה