שלום לכולם מחפשים
ל

mejtal

New member
שלום לכולם מחפשים../images/Emo107.gif ל../images/Emo82.gif../images/Emo42.gif

רציתי לדעת איזה עמותות יש באיזור חיפה והקריות ומה כתובת האתר שלהן... ואם יש למישהו הצעה לגור כלב שאפשר לגדל בבית עם ילדים לא חשוב איזה צבע או גזע העיקר שיגדל להיות גדול ( יש לנו קצת בעייה עם כלבים קטנים...) אבל לא מסוג רוטוויילר או דוברמן יותר מהגזעים הפרוותיים... תודה מיטל. הצעות יתקבלו בברכה...

mejtal

New member
מישהו יכול לומר לי באיזה עמוד ...

יש את ההודעה על הגורים הכמעט גיזעיים מהעמותות?

i love usa

New member
יש בצער בעלי חיים חיפה

גור שחור פרוותי הייתי שם ביום ראשון וראיתי אותו או אותה לא יודעת בדיוק עם זכר או נקבה,חוץ מהגור הזה יש שם עוד כמה גורים מתוקים שווה ללכת לראות. :)

mejtal

New member
כן אנחנו הולכים לשם עכשיו...

ומישהו יודע על עוד גורים איפה שהו באיזור חיפה וקריות???

kkina

New member
LEBEN?

נביא אותו אליכם אם צריך שוב, פרטים בהודעה למטה (נפרדת) כי לא ידעתי איך לצרף קישור לשרשור

mejtal

New member
אפשר לומר מזל טוב...לקחנו גור...

מקסימון מצב"ח חיפה היום בבוקר...אין לו עדיין שם...ותמונות בהמשך... עכשיו יש לי שאלה נוטרה גולד לגורים זה אוכל איכותי??

רֵעוּת

New member
מזל טוב ../images/Emo13.gif

נוטרה גולד מוצלח. הוא אחת הבחירות שלי (עושה רוטציה על כמה) אם אפשר בררו גם מה הוא אכל בצער בעלי חיים (בטח אוכל פחות טוב) ותעברו בהדרגה אל נוטרה גולד, מעבר חד עלול לגרום לבעיות בעיכול (לא תמיד).

mejtal

New member
אני לא יודעת מה הוא אכל כי הוא היה

בצב"ח רק יום אחד ואני לא ממש יודעת אם הוא אכל ...אבל בלי קשר למחיר נוטרה גולד נחשב טוב??? והבנתי שלא עושים ניסויים על בע"ח זה נכון??

רֵעוּת

New member
אז תשכחי מהעצה הזו ../images/Emo13.gif גור בר מזל

בלי קשר למחיר, נוטרה גולד הוא ממש טוב (אחרת לא הייתי מאכילה בו
). ועם קשר למחיר הוא הרבה יותר טוב ממזונות אחרים בסדר גודל של העלות שלו. מן הסתם יש טובים ממנו (גם במזונות שלא נוסו על בעלי חיים) אבל לדעתי הוא מספיק טוב בשביל שתאכילי. מזון איכותי אחר שלא נוסה על בעליי חיים זה אקאנה. הוא יותר טוב מהנוטרה גולד ויותר יקר. אני מעדיפה לא להצמד לפורמולה אחת ולכן מאכילה בשניהם. אני לא מוצאת עכשיו אבל מסתובבים מאמרים טובים על תזונת בעלי חיים ותזונת גורים, מאמרים שיעזרו לך להבין על מה מסתכלים כשבוחרים אוכל. ohari כתב לא מזמן בפורום כלבים הודעה נחמדה בנושא (תמצאי אותו שם באדום, בטח זה עוד בדף הראשון).

i love usa

New member
גם אחותי אתמול אימצה כלב

מצער בעלי חיים חיפה לברדור שחור בן 3 בערך קוראים לו ריןן והוא ממש ממש מתוק אני ינסה לעלות תמונות שלו אני צריכה שבוע הבא לקבל דיגטלית

למעלה