שלום לכולם, מחפש מתנה לתינוק

שלום לכולם, מחפש מתנה לתינוק

שיהיה בע"ה בן שנה עוד 3 שבועות.. אז ככה, אני מחפש משהו שיתרום גם להתפתחות ולא סתם בובה, וגם שהתינוק יהנה ממנה.. המליצו לי על בימבה בשילב, שכאשר הילד גדל הוא יכול להחזיק בה וככה גם זה עוזר לו ללכת ועוזר לו לפיתוח.. הבעיה היא שהסבתא היקרה החליטה שזה יקר לי מידי לקנות לו ושהיא תקנה לו (לאחר שהיא אמרה שאין לה עדיין מתנה ושאלה אותי מה אני חושב לקנות חחח...) וכך, לאחר שמתנתי "נשדדה" ממני, אני מחפש משהו אחר לקנות לו.. רציתי לדעת אם יש לכם המלצות מסויימות ומחירים אם אפשר, אני יכול להשקיע עד 300-350 שקל אני גר בירושלים.. תודה לכולכם ומזל שמצאתי את הפורום הזה!

אפרת1210

New member
מה לגבי צעצוע לאוטו? יש צעצוע עם הגה מדליק

אפשר שולחן פעילות אם אין, זה גם נחמד

יעל כץ

New member
מתנה לבן שנה

שלומי שלום, כמה רעיונות: 1. כפי שהציעו לך - שולחן פעילות זה רעיון טוב. אוטוטו נכנס לשילב שולחן פעילות מצוין של קידילנד. 2. שק עם לבני בניה מסוג מגה בלוקס, או כלי רכב עם מגה בלוקס - אוטובוס, מערבל בטון... 3. תיבת פעילות מפוארת מעץ, של חברת 'קלאסיק'. 4. מזרקת כדורים אוויר - של פלייסקול או מכונת כדורים ג'ירף של פישר פרייס (עד סוף החודש פישר פרייס במבצע בשילב, אז אפשר לנצל את זה למוצר שני ב- 50% - ויש מגוון גדול) 5. פילון מוסיקלי של טייני לאב 6. פאזלים מעץ - אתה יכול לקנות לו כמה פאזלים בסיסיים כמו: הכרת הצבע, הכרת הצורה, פאזל מוסיקלי... אם תרצה עוד רעיונות - אתה מוזמן לכתוב לי.

הכל נשמע ממש יפה!

יש אישפהו אתר שאני אוכל לראות הסבר קטן מה זה כל דבר? לדוגמא, תיבת פעילות מפוארת מעץ, מה זה בדיוק? ותודה רבה על העזרה!

יעל כץ

New member
מידע על הצעצועים

אתה יכול למצוא כאן באתר של שילב. תקליק את שם הצעצוע והוא יעלה עם הסברים. אם לא מצאת - חזור אלי ואעזור לך או אתן יותר פרטים.

למעלה