שלום לכולם - מחפש תשובה לקסם הבא

DocTor Dre

New member
שלום לכולם - מחפש תשובה לקסם הבא

שלום לכולם! כולכם ודאי מכירים את הקסם בו הקוסם, מצליח להוציא שטר חתום ע"י מתנדב אקראי, מתוך לימון - חדש ללא כל פגע. חיפשתי בפורומים מסויים וגילית כי יש דיוידי המסביר את הדבר של Mark Wilson. חשבתי אולי אם משהו יכול ליצור איתי קשר ולנסות להסביר כיצד לעשות זאת, אני מאוד אודה ואפילו אשמח להציע סכום כספי בתמורה להסבר. בתודה DocTor Dre ICQ: 920786 MSNM: [email protected]

MasterCool

New member
התשובה יכולה גם לאכזב אותך

אני לא אגלה לך כאן את הקסם.. אם הסכום הוא נחמד, לא אכפת לי לגלות לך.. שוב, כלליות, אל תציע סכום גדול מדי, כי זה לא משהו מסובך מדי וכלל לא מורכב.. צריך רק קצת זריזות ויכולת דיבור משכנעת..

LiranTheWizard

New member
לקסם הזה יש כל מיני

גרסאות (חלקן זולות מאוד וחלקן יקרות להחריד). לא מציע לך להשלם לאך אחד סכום כסף כלשהו תמורת הסוד. אם אתה באמת מתעניין, פשוט רכוש כמה קסמים כאלה (אפשר לרכוש את הקסם עצמו במגוון גרסאות, כמו גם, תקליטורי DVD שמלמדים כל מיני שיטות).

DrJones

New member
אני לא יודע אם מותר לגלות אבל

הוא פשוט הכניס את זה אחרי שהוא חתך את הלימון.. זריזות ידיים והסחה...

Ghostmize

New member
אתה טועה

יש DVD מאוד יפה שמלמד את הקסם הכי קל הכי פשוט. זה הDVD של Carl Cloutier הוא עושה את זה עם קיווי.עולה בין 100 ל 150 שקל בארץ. אם תסתכל בהופעה עצמה תראה שכשהוא חותך את הקיווי בסוף השטר נמצא כבר בפנים, הוא לא מכניס אותו אחרי שהוא חותך אותו.

מיכל 87

New member
איך?

אני רוצה לדעת!!! אפשר אפילו במסר? אני לא אגלה.. בין כה וכה אין מישהו שמקשיב לי!

מיכל 87

New member
נכון אבל אם תמות<?

אף אחד לא ידע!! וזה יהיה עצוב! (בבקשה! במסר!)

MasterCool

New member
כמו שאני יודע..

עוד הרבה יודעים... תראי חבל להרוס לך, למה שלא תהני מיזה במקום.. את קוסמת? מתכוונת להיות אחת כזאת? אם לא, וזה לא בתיכנון שלך, חבל לספר לך, ואם את כל כך רוצה, יש חנויות שמוכרות איך מבצעים את הקסם.. ואולי כבר מישהו סיפר לך.. :/

DocTor Dre

New member
תודה לכולם על התגובות

שלום לכולם! לפי מה שאני רואה הדעות כאן רבות לגבי שיטת ביצוע הטריק. אך אני תוהה באמת אם קיים כאן משהו מעבר לזריזות ידיים? האם השטר החתום נמצא באמת בתוך הפרי, או שהקוסם משתיל אותו מול עיני הצופים באמצעות הסחה וזריזות ידיים? תודה רבה לעונים.

LiranTheWizard

New member
יש זריזות ידיים אבל

לא בכל גרסה. בכל אופן, הגרסה היפה שאני מכיר זה שקורעים את אחת הפינת מהשטר וחותמים עליה. לאחר מכן, השטר נעלם ומופיע בתוך תפוז שנבחר ע"י הצופה. הצופה בעצמו מקלף את התפוז ומוציא משם את השטר והוא עצמו משווה בין הפינה הקרועה לבין השטר כדי להראות התאמה מושלמת. קסם פשוט שמבוסס על טכניקה מצויינת ליצירת האשליה הנ"ל. יש עוד המון ואריציות על האפקט המדובר, אבל כך ברמת העקרון אני ראיתי אותו מתבצע הרבה פעמים (למשל ב-Le Plus Grand Cabaret du Monde בערוץ TV5 הצרפתי לפני הרבה זמן).

למעלה