שלום לכולם! מישהו יודע איזה חומר

Wainshtein Lev

New member
שלום לכולם! מישהו יודע איזה חומר

מדביק פרספקס בצורה מושלמת? (ואני חייב בצורה מושלמת כי אני צריך לעשות קופסה אטומה למים בלחץ של כ-5 אטמוספירות) שמעתי על חומר שממיס שכבה של פרספקס מכל חלק מודבק ומאחה אותם לחלק אחד ברמה מולקולרית. הבעיה היא שאני לא יודע מה שמו של החומר ואיפה קונים אותו

דבק מדובר בממסיס על בסיס "אתר" רפואי (חומר מרדים). תחפש בדפי זהב "פרספקס" תקבל בתי עסק שעוסקים בנושא,תוכל לקבל אצלהם מידע יותר מפורט.

atlantis

New member
תנסה בפורום צלילה...../images/Emo13.gif

אבל ברצינות - למה לא תנסה לבנות מארז מקופסאות לחשמל. מגיעות בכל הגדלים ורובן מגיעות שקופות בחלקן או אפילו בכולן.

Wainshtein Lev

New member
ואם ברצינות...

בפורום צלילה אני אכן עומד לשאול את אותה השאלה, רק שזה נראה לי כפורום יותר מתאים למטרה זו. למה לא קופסאות חשמל באמת? לא חשבתי על זה... כמה שאלות: 1 כל קופסאות החשמל שאני מכיר באות עם הכנה לפתיחת פתחים לכבלים. זה כמובן לא טוב, והשאלה האם יש כאלה שבאות אטומות לגמרי. 2 האם יש נתונים על הלחץ שהן מחזיקות? 3 איפה קונים? 4 איפה ניתן לברר את כל זה?

atlantis

New member
טוב אז ככה...

עם פורום הצלילה - משם אני מזהה אותך ואת ה ניק - בגלל זה כתבתי לך על פורום הצלילה. לא כל הקופסאות מגיעות עם הכנה לכבלים וגם אלה שכן אז הפתחים עומדים בלחץ מסויים. אני מכיר את קופסאות ה PVC לחיבורים ולמתקנים שעומדים בחוץ - לדוגמא : חיבורי הכבלים שלך לבית - או החיבור לצלחת של YES . אגב אינני יודע עד כמה הם עמידות ללחץ - אני מניח שניתן לצלול עם אחת כזו ריקה לבדיקה - אל תשכח לשים בה משקולת לאיזון הציפה השלילית. איפה קונים ? אצל סוחרי הציוד לחשמל - דפי זהב באיזור מגוריך היות ואני מכיר רק את החברה החיפאים. נתוני לחץ לא תמצא באף מקום אבל את הקופסאות מסווגים לפי תקן IP . ככול שה IP יותר גבוה ככה הוא יותר עמיד במים. למשל לציוד שעומד בגשם משתמשים ב IP-55 ולתאורה בבריכות שחייה משתמשים ב IP60 ומעלה. האינטרנט - מקום נהדר לברר את כל זה.

למעלה