שלום לכולם מישהו מכיר אקורדים לשיר

ר ו ן 23

New member
שלום לכולם מישהו מכיר אקורדים לשיר

שלום אני חדש כאן מישהו מכיר את האקורדים לשיר לאישה השנייה ולמה תעשי?!?!?! אני אשמח אם מישהו הצליח להוציא אותם למה אני לא ממש הצלחתי... פגשתי את דיוויד לפני הרבה זמן אחרי הופעה במשגב ואמרתי לו שיוציא ספר אקורדים הוא אמר שהוא חושב על זה אבל עד עכשיו לא היה כלום =\ בכל אופן אם מישהו צריך אקורדים לשירים אחרים שיבקש אם אני יודע אני אפיץ אותם

glitter8

New member
ברוך הבא בצל קורתנו

לשם כך יצא די וי די של ההופעה ברוזה 5 יש שם את השיר "מה תעשי" אם קצת מזל תוכל לחלץ משם כמה אקורדים ואם לא אז הגיטריסטים שביניינו ישמחו לעזור לך אתה מוזמן להישאר! וכמובן לענות על שאלון הכרות קצר , שנדע מי אתה , מה עושה, מה רוצה מהחיים , ושאר ירקות ופירות העונה.

ר ו ן 23

New member
שאר פירות וירקות העונה לפי בקשתכם..

קוראים לי רון אני בן 24 מהעיר עם התחתית... (לא צריך להסביר למעריצים של ברוזה מה זה =P) אמממ סטודנט עובד (בבית הזיקוק גם כמו בשיר =P) מוזיקאי יוצר וכותב התחלתי לנגן על גיטרה לפני 12 שנים ובדיוק קניתי גם את הדיסק של מצדה והנגינה שלי בהתחלה ממש הושפעה מדייויד ברוזה.. הלכתי להרבה הופעות שלו.. בדיסק של המופע ממצדה מתחיל לנשום אפילו רואים אותי בקהל הייתי ממש מבסוט אני חייב לציין צילמו את המופע לוידאו עד היום אני מחכה לו.. נו באמת מה יהיה?!?! אוהב הרבה רוקנרול בעיקר U2 שעקבתי אחרייהם אפילו עד למילאנו לפני שנה וחצי הופעה מדהימה שאותה בחיים לא אשכח משהו שונה לחלוטין מברוזה אבל אחרי הרבה מופעים שראיתי כלום לא השתווה לזה... מומלץ לנסות פעם אם ייצא לכם למרות שאני בספק אם הם יחזרו להופיע... בכלל זו הייתה שנה מדהימה השנה שעברה גם U2 גם ברוזה וגם רוג'ר ווטרס באותה שנה זה לדעתי הספק מרשים בקיצור אם איי פעם ייצא חומר שלי לאוויר העולם וייצא לכם להיתקל בו אל תתפלאו אם תתקלו בשירי רוקנרול סטייל U2 עם פריטות רסגאדו של ברוזה פה ושם אני דיי התערבבתי בין שני הזרמים ויצא משהו מגניב... זהו לבינתיים :)

YulaShpil

New member
ברוך הבא רון ../images/Emo140.gif

כמה נחמד לקבל כאן אנשים חדשים, ועוד אחד כמוך, עם סיפור כ"כ מעניין
מקווים מאוד גם לשמוע חומרים שלך, ואם אי פעם תקליט ותפרסם אותם אתה מוזמן לשים פה לינק.

ר ו ן 23

New member
נו מה אף אחד פה לא מכיר אקורדים?

או שפשוט אתם מתעצלים לרשום אותם?!?! =\

handlessman

New member
חחחח זה די האפשרות השנייה...

לגבי השירים הספציפיים שציינת אני אל כל כך מצליח, אבל אני אשתדל לרשום לך שירים אחרים שאני כן יודע...

למעלה