שלום לכולם, מכונת תפירה

רותונת

New member
שלום לכולם, מכונת תפירה

קראתי את המאמרים למעלה, המאמר השלישי במכונות התפירה- "קניית מכונה יד שנייה" נותן פרספקטיבה טובה מאוד לגבי איזה מכונה לקנות.. תודה רבה! מה דעתכן על המכונה הזאת- ברנט השימוש הוא בייתי (יש לי מכונה תעשייתית מאוד פשוטה.. רוצה להשתכלל) תודה רבה!

תשובות

ברנט היא מכונה נחמדה אם היא במצב טוב, ולא השתמשו בה הרבה, אולי עדיף חדשה במקרה זה, או מהישנות החצי תעשיתיות מטכנאי אם תצליחי למצא כזו.... מכונה תעשיתית היא מכונה תעשיתית, עם תחזוקה טובה היא תחזיק לנצח, היא אמנם עושה רק תפר ישר כנראה. השאלה היא מה את תופרת ובאיזו תדירות. כי למשל אם זה מכפלות לבעל ותחפושות לפורים אז אין צורך במשהו רציני, אם את מכינה שמלות לנכדה לעיתים קרובות, או שאת מתקנת את הציוד הצבאי של הבן אז כדאי להשאר עם התעשיתית. בקיצור עוד מידע יעזור לנו לעזור לך

רותונת

New member
תודה על התגובה..

השימוש הוא לתפירת בגדים ועוד.. אני מתחילה קורס תפירה למתחילים בקרוב למרות שיש לי רקע, הקישור הוא למכונות חדשות ולא יד שנייה אז השאלה היא האם ברנט היא מכונה טובה והאם כל האפליקציות שמפורטות שם טובות ומספיקות.. תודה רבה! :)

אם יש לך מכונה תעשייתית

איך את יכולה לעבור למכונה בייתית נוסעת בקושי במהירות 80 כשבתעשייתית הכיעתיקה את יכולה לטו ס. ברנינה זו פירמה מאוד ידועה אבל בעבר .מה שקורה בהווה כולם מייצרים במזרח לכן לדעתי עדיף לקנות מכונה יד שנייה,ואם את רוצה שיכלולים תקני אוברלוק ביתי עם רקמה .

ayala26

New member
ברנינה נחשבת גם כיום לבין הטובות

במכונות התפירה. לא רק בעבר וגם יאנומה. את זה אמר לי מוכר בחנות שהוא עצמו באמת מהדור ה-קודם אבל מוכר גם מכונות יד שניה וגם חדשות. ומהירות - זה יתרון וחסרון. למשל אני אוהבת ומשתמשת מאוד במכונה שלי (לא ברנינה) באפשרות לכוון את המהירות המקסימלית. לפעמים צריך לתפור לאט

liltam

New member
אוברלוק ביתית

זה מעין תך אוברלוק שסגור משני הצדדים עם משולשים באמצע.כמו זיגזג שמשני צדדיו תפר ישר. את השאריות צריך לגזור או לתפור על הקצה ממש.

למעלה