שלום לכולם מכיוון שאני היחידה שלא

kisses

New member
שלום לכולם מכיוון שאני היחידה שלא

חגגה את יום העצמאות אני מבקשת לשמוע את החוויות שלכם, כמובן עם לא איכפת לכם לשתף. שלכם ליאת

אתי@

New member
אנחנו עשינו מסיבת יום העצמאות אצלנו

בבית. באו הרבה חברים והיה הרבה אוכל טוב
... אח"כ, אחרי שכולם הלכו, רונן ואני רבנו מריבה נוראית (רק דיברנו על מריבות, אה?) ועד עכשיו לא ממש השלמנו. אז אני עצובה וזהו

אתי@

New member
אנחנו לא רבים הרבה, למעשה מעט

מאוד, אבל תמיד על אותו הדבר... יהיה בסדר. בסוף תמיד נעשה בסדר, לא? (כמו שאת תמיד אומרת - האהבה מנצחת!)

שמופית

New member
חוויות יום העצמאות...

האמת היא שממש לא תכננו כלום, אבל יצא לנו ממש נחמד. ביום שלישי בלילה הגיעו אלינו זוג חברים עם הסרט "המקסיקני", שזה ממש אחלה סרט ומצחיק לאללה. אחרי שהם הלכו המשכנו לראות עוד סרט בטלויזיה ו.... והלכנו לישון ב 4 לפנות בוקר
והיום בצהרים הגיעו אלינו החבר´ה, איזה 12 איש ועשינו על האש בחצר. היה ממש ממש נחמד וכולם מאוד נהנו. האמת היא שחלקם רצו ללכת לעשות על האש בפארק הירקון, אבל אני לא מתלהבת ממקומות המוניים (בדרך כלל, ובמיוחד בימים אלו) אז הזמנו את כולם אלינו.

kisses

New member
אוי ואבוי הסרט הזה הוא הסרט הכי

גרוע שראיתי בחיים שלי

אתי@

New member
אנחנו ראינו אותו בשבוע שעבר וממש

נהננו
לדעתנו סרט מדליק בהחלט
והכי מדליק זה ה-
...

nikit1

New member
לא משהו מיוחד...

האמת שהשנה לא היה מצב רוח או כוח לעשות משהו פרוע במיוחד אז אתמול בערב יצאנו, רק הוא ואני לפאב מאד נחמד באחד המושבים ליד הבית. והיום הינו במסיבונת אצל חברים (כמובן שהתפריט כלל בשרים על האש...)

ggaalit

New member
אנחנו עשינו על האש

אנחנו עשינו אתמול אצל חברים והיום אצל ההורים של בעלי על האש והיה נחמד

הילית*

New member
אכלנו ונהננו... ../images/Emo104.gif

אתמול חתוכת בית אצל חברים היום על ה-
אצלנו - היה נורא כייף - 6 זוגות שחלקם עם זעטוטים ... עבדתי קשה אבל היה שווה... עכשיו אני מתכוננת לפרזנטציה שיש לי בבוקר (איזה באסה
.. אפילו לנוח כמו שצריך אי אפשר וכדי לפצות את עצמי נכנסתי לכאן...
) בתקווה שהשנה הבאה תהיה יותר טובה למדינה ולכולנו

Ronnie*

New member
כמו כולם... אתמול עשינו על האש

אצל חברים (כלומר, הם עשו על האש, ואני, הצמחונית, הסתפקתי בפיתה עם חומוס וסלט...). היום דווקא נחנו בבית.

סיגל2

New member
אנחנו גם עשינו על האש עם עוד זוג

חברים בפארק יקום והיה מאד נחמד.

dorlim

New member
אנחנו

בערב העצמאות הינו אצל חברים בעל ה-
מצומצם ואתמול בערב היינו אצל ההורים שלי בעל ה-
נוסף והיה שמח במיוחד כי אחי הציע ביום העצמאות לחברתו נישואין

fila

New member
בערב החג../images/Emo165.gif

היינו אצל אחות של בעלי והיו שם עוד שני אחים שלו וחברות שלה עשינו על האש ושתינו היה ממש נחמד........ צחקנו וכולם היו בראש טוב...
למחרת היינו בבית אכלנו בצהרים שוב על האש עם ההורים שלי אבל אני ניצלתי את היו לאפות כל מיני דברים טעימים... לישון ולהיות עם שמעון......

למעלה