שלום לכולם מכיוון שהינכם מבינים עניין רציתי

leean29

New member
שלום לכולם מכיוון שהינכם מבינים עניין רציתי

לשאול אותכם יש לי ילדה בת שש וחצי ואני רוצה לרשום אותה לחוג התעמלות קרקע/אומנותית אך אינני יודעת אילו אגודות נחשבות טובות יש לציין שאנו מאזור המרכז ולילדה יש רקע בהתעמלות קרקע (נחשבה טובה מאוד)הפסקנו על פי רצונה וכרגע רוצה מאוד לחזור.\

תודה מראש

אמא לה3

New member
בגיל הזה

הייתי ממליצה לנסות את התחום התחרותי בהתחלה. אם זה לא ילך תמיד אפשר להגיע לאקרובטיקה או לעממי (חוגים).
יש הרבה קבוצות במרכז, בתחרותי יש:
ת"א - הפועל ת"א
רעננה - על"ה רעננה
קריית אונו - מכבי קריית אונו
אלו האגודות התחרותיות המובילות במרכז

וכמו שאמרתי, אם לא ילך תמיד אפשר לפנות לתחום האקרובטיקה שם הצע הקב' והמרכזים הרבה הרבה יותר גדול, רק תכווני אותנו באיזה אזור את מחפשת. בהצלחה

leean29

New member
תודה על התשובה :) אנחנו מת"א והילדה התאמנה

במכבי דן אני אנסה לפנות להפועל ת"א.

תודה רבה

בהצלחה!

לפני כן לדעתי עלייך להכיר בכמה הבדלים:
מכבי דן היא אגודה העוסקת באקרובטיקה: תרגילי זוגות ושלשות על הקרקע ללא מכשירים, עם דגש על פירמידות.
הפועל ת"א הינה אגודה העוסקת בהתעמלות מכשירים: קפיצות, מקבילים, קורה וקרקע. התרגילים הם יחידניים בלבד.
מעבר לכך יש גם קבוצות ייצוגיות כל מיני, שעוסקות בהופעות בקבוצות גדולות ואגודות שעוסקות בהתעמלות מכשירים או קרקע בלבד בתחרויות קטנות ולא לאומיות.
התעמלות אומנותית, שהזכרת בהודעתך המקורית, זה תחום שמשלב ריקוד והתעמלות ללא אלמנטים עם מעוף (בלי סלטות, פליק-פלקים וכו') עם מכשירי יד: אלה, חבל, חישוק, סרט, כדור. יש תרגילים יחידניים ויש בקבוצות של 6-7 מתעמלות ביחד. בתחום יש דגש גדול על גמישות.

למעלה