שלום לכולם מצאתי עבודה חודש שעבר...

• פותח הנושא bb
  • פורסם בתאריך

bb

New member
שלום לכולם מצאתי עבודה חודש שעבר...

שלום שוב יש לי 4 שנים נסיון בבניית אתרים מסדי נתונים. התקבלתי למקום עבודה ברמת החייל שבו אני בונה אתר לניהול אתרי סקס זאת אומרת לקוחות חדשים ורשומים ומאיזה קישור הם הגיעו לאתר. קניית סרטים ועוד כל מיני אביזרים וכו. השאלה היא! לכל המתכנתים המובטלים שיש פה... האם אתם הייתם לוקחים את העבודה הזו? האם למתכנת אמור להיות "כבוד" במה שהוא עוסק? או שאם יש כסף והוא חוקי אז הכל סבבה? וכמובן נרד למשכורת פה.. כי זה כנראה הכי חשוב. משכורת של סביבות 8000 ברוטו. בנוסף בעיות שאמורות להתלוות לזה יהיה במעבר לעבודה אחרת אחרי כמה שנים ובצורך להגיד להם מה עשיתי בחברה הקודמת בה עבדתי ממש אשמח לשמוע את עצתכם!

sucarya

New member
קח את העבודה

אני לא מתכנתת מובטלת, אבל אני מציעה לך לקחת את העבודה הזו, ולראות בה כעבודה זמנית. אין לך מה להתבייש, אתה לא משחק בסרטים האלו ולא מביים אותם, ואני חושבת שכל גבר ואשה בישראל(שיש להם מחשב) ביקרו באתרים כחולים, אז אין לאנשים מה לבוא אליך בטענות, מענות וכו'. מה שכן, אם הייתי במקומך והייתי מוצאת לאחר זמן מה עבודה אחרת, ממש אבל ממששש לא הייתי אומרת במה עבדתי קודם. תקריץ כבר איזה סיפור. בהצלחה!

wr האחד

New member
בשכר כזה היתי עובד גם לא בהייטק

בתקופה הקשה הנוכחית אין הרבה מקומות שיציעו לך עבודה אין על מה לחשוב בכלל

n1r2a3

New member
אני לא הייתי לוקח עבודה שמתנגשת עם

אני מובטל וכבר ויתרתי על עבודות שמתנגשות עם המצפון שלי (עבודות ביצור נשק). אם הייתי לוקח עבודות אלו כבר מזמן לא הייתי שייך לפורום זה.

קח את העבודה בלי לחשוב פעם נוספת !

כמו ש " האחד " ציין כאן , גם אני הייתי לוקח את המשרה ללא קשר להייטק, או כל תחום אחר , משכורת כזו קשה מאוד למצוא היום ! את האמת אני אישית הייתי חוטף את המשרה . אין שום בושה במשרה כזו . בהצלחה .

way to blue

New member
הלוואי עליי

משכורת כמו בימים הטובים.. האמת שגם אני עבדתי פעם בחברה לעיצוב אתרים שעבור ההכנסה העיקרית שלה היא עסקה בעצם באתרים לאביזרין מין וסח אלקטרוני. וגם אני כשהגעתי לשם הייתי די מזועזעת אבל זה כסף ואפילו שקיבלתי שם שכר מינימום בזמנו, אז מה לעשות מדי פעם גם אתרים לאביזרי מין ודברים שלא מוצאים חן בעינייך כדי לשלם את החשבונות בסוף החודש. לך על זה!

אם האתר עוסק בדברים לא חוקיים (כמו

פדופיליה וכו)- תתרחק כמו מאש. אם הכל חוקי- זה שאלה של מצפון וערכים כל אחד עם החבילה שלו.

בטח! אפילו יהיה לך אקשן קצת...

אבל ברצינות עכשיו. שום סיבה שלא- אלא אם כן יש באמת בעייה של חוקיות. הרי האינטרנט חי היום מסקס יותר מכל דבר אחר, אז למה לא? אגב- בשום קורות חיים לא תצטרף לפרט על מה בדיוק עושה החברה ותמיד אפשר לציין שהחברה פיתחה סוג של תוכנת ניהול אתרים וממש לא צריך לעניין אף אחד פרטים אחרים. בהצלחה!

Mr Boggy Man

New member
לך על זה

וכשהילד יתבגר ויתחיל לשאול שאלות יהיה לך את הידע לענות סתם בצחוק. לך על זה.

למעלה