שלום לכולם מצטערת על ההעלמות קצת עסוקה אבל

שלום לכולם מצטערת על ההעלמות קצת עסוקה אבל

חייבת לספר היום הייתי ב"קסם הרביעי" הצגה של ורד מתאטרון טוליק
הייתי מרותקת ביחד עם הילדים, למרות שאמרתי לך ורד אומר לך שוב את מדהימה איך כל מילה ותנועה מחושבת
הבובות מקסימות (למרות שכבדות), הארגון והחשיבה מאחורי כל פרט ופרט בהצגה ראוי להערצה יש הרבה מה ללמוד ממך
הנכונות שלך לעזור ולהסביר כל דבר, תודה רבה לך נהנתי מאוד

תודה, ענבל, שבאת... וזה הזמן לספר על חלק

מהחוויה הנהדרת הזאת, למרות שאין לי זמן, והבלגן המטורף של הבית שלי קורא לי.
אז ככה. הוזמנתי להציג את הקסם הרביעי בפני כל כיתות א' עד ד' בקרית ים. כל פעם באים כשבעים ילדים לספריה (חלק מההצגות מופיעות בבתי הספר עצמם).עד עכשיו, כשהופעתי עם ההצגה הזאת, תמיד בא הקהל הרגיל, של גילאי 4-9, כי ילדים גדולים יותר מרגישים פדיחה לבוא לתיאטרון בובות. ותשמעו, זה פשוט נהדר, ההצגה הזאת פשוט נולדה לגילאים האלה. גם הצעירים נהנים,כמובן, אבל ילדי בית ספר מבינים את הבדיחות, את הפואנטה, את המסר החבוי- הרבה יותר מהקטנים. והשאלות שלהם, והתשובות שלהם, והעיניים הנוצצות שלהם...
אני אומרת להם בהתחלה, שתמיד חושבים שתיאטרון בובות מיועד לקטנטנים, אבל שזו טעות, ושיש הצגות לילדים גדולים ואפילו למבוגרים. הם משתפים פעולה באופן מדהים.
והכי חשוב, למרות שכבר הצגתי אותה הרבה מאד פעמים, רק עכשיו אני מרגישה מספיק משוחררת בשביל לאלתר, להשתגע, לשתף קהל (במידה, במידה...)- כנראה שזה ככה, שרק אחרי מספר רב של הצגות, אנחנו (כלומר אני, אבל שמעתי שעוד כמה) מקבלים ביטחון אמיתי ועמוק בהצגה.
טוב, יאללה, לנקות.
(אתמול, אחרי שבוע מטורף של כל יום הצגות, אחרי צהריים של גזירות תיאטרון הנייר, עבודת הגמר של בתי , שפרושה על כל השטיח, הכלים שנערמו להם ברמות על,הרי הכביסה, נכנסה לביקור פתאומי ידידה חביבה, האישה הכי נקייה ומסודרת בישוב. לא ידעתי איפה לקבור את עצמי. )

חחחחחחההה ורד הצחקת אותי עם השכנה

למה פתחת את הדלת? לי יש שער וכלבה אין מצב שמפתיעים אותי .....לא בגלל הבלאגן שכבר מסודר ... [אין לי 7 ילדים שתהיי בריאה ושיהיו בריאים]
אלא בגלל שאיןלי זמן לאף שכנה ............

חייבתלבוא ולצפות בך בהצגה.....חג שמח....דבוש

ענבל במה את כ"כ עסוקה

וכ"כ עסוקה עד שעד לא יכולה לפחות לקפוץ מדי פעם, להגיד שלום,, לספר מה קורה? מה נשמע? לצרף איזו תמונה או שתיים ולהיעלם???
זה לא פייר!!!
אנחנו מתגעגעים...וגם סקרנים לשמוע...
איפה הזדמן לך לראות את ההצגה של ורד?
כייף לקרוא את מה שכתבת ,
שלמרות העיסוקים המרובים מצאת בכל זאת את הזמן לספר לנו, להחמיא ולפרגן לורד ולהצגה!
באמת

חג שמח
ותשתדלי לא להיעלם שוב לעוד כמה חודשים

משתדלת להיות פה כמה שאפשר...

לא תמיד העיסוקים קשורים לבובות ככה שאין לי מה לשתף כל כך , אתה יודע פסח וכאלה עבודת שורשים
שהוגשה לפני החופש
אמרתי לא משהו מיוחד.

למעלה