שלום לכולם - מצטרפת חדשה

רלי123

New member
שלום לכולם - מצטרפת חדשה

שלום הרבה זמן אני עוקבת אחריכם ולא כותבת גם אני מנפגעי חמות/חם/גיסה. ויש לי הרבה מאוד מה לספר עליהם על חוסר הפרגון והאכפתיות, על כך שאם באים אז לא מתאים ואם לא באים לבקר אותם אז למה לא באים, אבל הם באים בלא הודעה מוקדמת ולא משנה אם זה נוח לנו או לא. בקיצור קרציות אמיתיות רלי

ברוכה הבאה יקירה../images/Emo24.gif

הגעת למקום הנכון ובזמן הנכון.
כאן מקטרים על החמות
ובכל מה שמשתמע או מתקשר אליה, וזה אומר : גיסה, גיס, אחיינים, נכדים, נינים, בני נינים וכו´ ושמישהו ינסה לעצור אותנו.

רלי123

New member
סיגל תודה

תאמיני לי אני כרגע מחוממת מאוד על חמתי שרוצה בכוח להגיע לביקור ולהתארח, למרות שהיא לא מוכנה לארח "לי אין כוח" היא אומרת רלי

במקום להתאגרף איתה../images/Emo67.gif

ולהתעמת איתה (כי אנו עדיין לא מכירות בשביל להמליץ) אז תתחילי בקטן: תמאיסי לה את הביקור הזה, שיצא לה מהאף. ואולי בפעם הבאה תחשוב קצת לפני שהיא קופצת על ה"מציאה".

אורא

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo6.gif

ברוכה הבאה לפרום הכי נחמד ברשת

רלי123

New member
זה לא יעבוד

יש לה עור של פיל אני אגיד מה שאני רוצה אבל בסופו של דבר ההיא תעשה מה שהיא רוצה, רלי

ברוכה הבאה

איך בעלך מרגיש עם זה
אולי תבקשי מבעלך שידבר איתה ויבקש שתודיע לפני שהיא מגיעה

אם היא באה בכוח../images/Emo15.gif

למרות שאת אומרת לה שלא נוח, אז אין בעיה, שתגיע ואתם תצאו לבלות בחוץ עם חברים וזה לא חייב להיות עד אור הבוקר. היא חייבת להבין שבאם כשנוח. מה זה פה??? אנחנו באיראן???? ברוכה הבאה. הפורום הכי כיפי לפריקת כל עול. פה אפשר לספר הכל בלי צנזורה ולשמוע דעות שונות באותו עניין. כן, יש לנו גם ויכוחים. העצה הטובה ביותר שאני יכולה לתת לך, זה להיות אסרטיבית ולדעת לעמוד על שלך. אל תתני לאף אחד לנהל לך את החיים. בהצלחה!!!

למעלה