שלום לכולם מצטרפת רשמית היום

avia51

New member
שלום לכולם מצטרפת רשמית היום

5 שבועות אחרי היעד 15 ק"ג - ספורט עוד לא התחלתי מקווה שבקרוב אצליח למצוא זמן האם יש מישהי שהולכת לדיאטנית ותאמר לי כמה מנות שומן ליום מומלצות למניקה. בתודה מראש

חן123

New member
ברוכה הבאה

קודם כל חכי עוד שבוע להשלמת משכב הלידה (6 שבועות מיום הלידה) אני הולכת לדיאטנית אבל באמת אני לא יודעת לתרגם את התפריט למנות שומן. למה בעצם לספור מנות שומן? (הרי אפשר לאכול 600 קלוריות כולן ממנות שומן ו 5000 קלוריות כמעט בלי שומן).

חגיתלה

New member
ברוכה בהאה../images/Emo39.gif

חכי עם הספורט עוד קצת. מסכימה עם חן לפחות עד אחרי משכב לידה הרשמי ובדיקה אצל הרופא. בנוגע למנות שומן לא יודעת לענות לך כיוון שאני לא סופרת מנות שומן פחמימות או חלבונים. הדיאטנית התאימה לי תפריט ארוחות.

חגיתלה

New member
אז ככה:

דוגמאות של ארוחות. אבל אני מדגישה מדובר בתפרטי שהותאם לי אישית על סמך בדיקות דם ובעיית טריגלוצרידים בדם. ארוחת בוקר: 3/4 כוס פייבר 1 עם כף פשתן טחון עם 3/4 כוס חלב, או יוגורט דל שומן. ביו. ארוחת צהריים קלה: סלט גדול עם קוספת טונה, או חצי קופסת טונה וביצה קשה, או גבינה מלוחה 5% שומן. כף שמן זית או רוטב דל שומן. ארוחת ערב מגוונת כי עבורי זו הארוחה העיקרית. כאן זה או עוף או דגים או פתיתים או קוסקוס. להכל מתווסף כמובן סלט וירקות מבושלים. נשנוש ערב זה מעדן או אגוזי מלך. בגדול זה התפריט שלי עם כל מיני שינויים וגיוונים.

אתי אתי

New member
ברוכה הבאה

לי בהנקה היה יותר חשק לשומן, אז אכלתי יותר ממנו. השאלה היא מה עוד אוכלים במשך היום, וכמה...

למעלה