שלום לכולם! מצטרפת

didosh3

New member
שלום לכולם! מצטרפת

בשמחה ובששון! הרגע גיליתי את הפורום הפרחוני הזה, ואשמח להצטרף לעזור ולהעזר! אני מעצבת אירועים, ובין היתר שוזרת פרחים לזרים, שולחנות, חופות וכו'. הסוד שלי: לא למדתי מעולם.... מצרפת תמונות של דברים אחרונים שעשיתי. למי שיש שאלות, אשמח לעזור בטכניקות ומידע.

taltal ben zino

New member
הי!

ברוכה הבאה! אני אשמח לעזור ולהעזר בך גם :) ועוד משו.. הסוד שלך.. הוא גם הסוד שלי.. והאמת שגם אמא שלי לא למדה כלום.. והיא כבר 30 שנה בתחום.. :p ואני!? אני רואה אותה ומחכימה :) והעיצוב שבתמונה.. מ-ד-ה-י-ם!

didosh3

New member
וואו, חשבתי שאין הרבה חיים בפורום הזה..

אני לוקחת על עצמי להביא עוד חברים. תודה על המחמאות......... את עוסקת בתחום?

taltal ben zino

New member
אני די צעירה

בת 17 אבל תמיד בחגים וברגעים שיש לחץ אני עובדת בחנות פרחים שאמא שלי המנהלת..(לא בעלת החנות) אנייודעת די הרבה דברים.. יש הרבה תערוכות בישראל שאנינוסעת אליהם פעמיים בשנה... ובנוסף אני לומדת עיצוב גרפי שכולל הכל.. מעיצוב על דף ועיצוב פנים ועיצוב תכשיטים ואפילו כרזות והכל! הנושא ממש מעניין :) וכן תביאי אנשים :))

didosh3

New member
זה נקרא עוסקת בתחום!

יש לי המלצה, שאולי לא רלוונטית לגבייך, יש אתר של מועצת הפרחים שאפשר לחפש שם פרחים לפי צבע, עונה שניתן להשיג, משפחות של פרחים וכו' האתר מאוד אמין, ונותן המון מידע. אני משתמשת בו להכרות עם מיני הפרחים הקיימים ושילובם בזרים.

didosh3

New member
חשבתי שהצלחתי לשים קישור, אנסה שוב

http://www.fbi.org.il/Catalogue/Catalogue.asp

doolik

New member
חופה מקסימה

נקייה ועדינה, בלי יותר מידי קשקושים מיותרים. מה עוד יש לך באלבום? ברוכה הבאה.

didosh3

New member
לא הרבה תמונות של פרחים...

אבל הנה זר הכלה הראשון שלי:

didosh3

New member
וסתם סייפנים שנשארו לי

מאחד האירועים, והנחתי אותם בבית. ואז הגיעה השמש, והשתקפה בוילון, וזה היה ממש יפה, שצילמתי.

ננה f

New member
חופה יפיפיה../images/Emo142.gif

הי דידוש. את אומרת אוטודידקטית, ובכל זאת איפה נחשפת לחומרים לרעיונות.

didosh3

New member
אוטודידקטית אכן..

אבל שוטטתי באתרים של חנויות פרחים, ומעצבי אירועים אחרים, טכניקות עבודה בסיסיות ביותר למדתי ממישהי במפגש של5 שעות בערך, שעבדתי איתה, ושם דרכינו נפרדו. ראיתי מה לקוחות רוצים, פיתחתי לי סגנון משלי, המלצתי פה על האתר של מועצת הפרחים, ללימוד סוגי הפרחים הקיימים, צבעיהם ועונות הפריחה שלהם. וכשחסכתי כסף מתוך העסק ע"מ לעשות קורס שזירה, כבר ידעתי את מה שמלמדים שם מתוך הניסיון. כמובן שתמיד יש מה ללמוד, והרמה שלי איננה גבוהה, אך מספיקה לי כרגע, וגם, לא בטוח שיקבלו אותי ללמוד קורס המשך, כשלא למדתי את קורס הבסיס (או שאני טועה). דבר אחרון, יש בפ"ת סדנאות שזירה חד פעמיות, כולל עיצוב שולחן לחג. יכול להיות לך מעניין, אם אין לך ניסיון בכלל. אם את רוצה ללמוד ממש יש את זר פור יו, שיש להם קורסים עם תעודות, וגם שפע עבודה אח"כ. אך הם יקרים- אאל"ט 3000 ש"ח לקורס הבסיס. בהצלחה.

ננה f

New member
שפע עבודה אחר כך???

תודה רבה על מה שכתבת. סדנה חד פעמית לא מעניינת אותי. אשמח לשמוע ממי שעשה את קורס הבסיס בזר פור יו או בכל מקום אחר... נראה ונשמע יקר. לכמה שיעורים? מה זה שפע עבודה אחר כך? זו הבטחה להעסיק אחרי גמר הלימודים או רק עזרה במציאת עבודה?

didosh3

New member
לא נראה לי שהם מבטיחים עבודה

זה תלוי בביקוש באיזור שלך, אבל אם יש מקום פנוי, נראה לי שתלמידים שלהם קודמים. בכ"א כדאי לברר בחנויות פרחים- תשאלי את טלטל- מי "נחשב" בשוק מבוקש לעבודה- האם חשוב איפה למדת או תיק העבודות שלך? האם קורס בסיסי יכול להספיק כדי למצוא עבודה בחנות? אולי לא צריך תעודה בכלל, אלא להיות "שוליה" של שוזרה תקופה, ואח"כ לחפש עבודה בחנות אחרת?

ננה f

New member
אז תודה על הבהרה, וטלטל כנסי 'בקשה...

דידוש- תודה על הבהרה, מדבריך הקודמים נבע שכך הוא, כנראה שמועה שהם לא מזימים.-:) טלטל... בוקר אור... הנה השאלות שדידוש הציעה.... את יכולה לענות מידיעה אישית או של המקורבים אליך בבקשה? 1. מי "נחשב" בשוק מבוקש לעבודה? רמת לימוד ואיכות. 2.האם חשוב איפה למדת או תיק העבודות שלך? 3.האם קורס בסיסי יכול להספיק כדי למצוא עבודה בחנות? 4.אולי לא צריך תעודה בכלל, אלא להיות "שוליה" של שוזרה תקופה, וואח"כ לחפש עבודה בחנות אחרת? 5.אני מוסיפה השוואת עלויות- קורסים #סדנאות. (משך הקורס/סדנא איכותו נושאים נילמדים, כמה מקיף) תודה רבה.

taltal ben zino

New member
עונה באיחור.. וסוריי

הלימודים גמרו עלי.. 1. מי "נחשב" בשוק מבוקש לעבודה? רמת לימוד ואיכות.- מבוקש לעבודה?! בדרך כלל זה אנשים שיודעים לעבוד עם פרחים יכול להיות שתעברי קורס ותקבלי תעודה אבל העבודה שלך לא מספיק נקיה ויפה.. 2.האם חשוב איפה למדת או תיק העבודות שלך? תיק עבודות תמיד יכול לעזור.. עם יש לך תיק עבודות שהוא טוב אז המקום יכול רק להוסיף. 3.האם קורס בסיסי יכול להספיק כדי למצוא עבודה בחנות? תלוי באיה חנות יש כאלה שמוכנים לקבל עובדות ומוכנות ולהרחיב להם את הידע כי אין עובדות טובות בשוק.. בכלל אין.. 4.אולי לא צריך תעודה בכלל, אלא להיות "שוליה" של שוזרה תקופה, וואח"כ לחפש עבודה בחנות אחרת? אם יש לך את זה ואת לומדת מהר יקבלו אותך.. וילמדו אותך הכל :) ולגבי ה''שולייה'' את יכולה לבקש ממשהי/ו וככה תלמדי :) 5.אני מוסיפה השוואת עלויות- קורסים #סדנאות. (משך הקורס/סדנא איכותו נושאים נילמדים, כמה מקיף) טוב אז ככה יש קורסים למתחילים מקצועים באמצע כל הדרגות.. מבחינת הכסף זה תלוי איפה את לומדת.. כל מקום והעלויות שלו... ובנוסף קיימים קורסים לעטיפות זרים, עטיפות מתנות (למי שי גלריה זה טוב), עיצוב סידרי במה ועוד.. אם את שמעת על מקום תגידי לי מה הוא ואני יברר לך עלויות :) אחר הצהריים טובים והמשך יום טוב.. בהצלחה :)

למעלה