שלום לכולם! מציגה את עצמי +

פישון

New member
שלום לכולם! מציגה את עצמי + ../images/Emo79.gif

אני מאיה, בת 27, יש לי ילדה כמעט בת שנתיים (שנה ועשר) ואני כרגע שוב בהריון. אחרי טיפולים די ארוכים, אבל שווים את זה. אני קוראת כאן הרבה ובדרך כלל לא כותבת, אבל חייבת לשתף אתכן במשהו: הבת שלי מסרבת לישון במיטת התינוק שלה. שיתפנו פעולה והעברנו אותה למזרון על הרצפה (הזמנו מיטה אבל ייקח עוד כמה ימים עד שתגיע). והילדה המדהימה הזו פתאום התבגרה לנו: פתאום היא קמה בלילה בלי לבכות. מה שקודם היה בכי היסטרי לפעמים, עכשיו היא קמה וניגשת אלינו, לפעמים אפילו לא מעירה אותנו. מסניפה קצת אמא ואבא וחוזרת לישון. קמה בבוקר, ואם השעון עוד לא צלצל היא נכנסת בשקט ומחכה, ואם אנחנו רואים אותה ואומרים לה ללכת למיטה "כי עוד לא הגיע הזמן לקום" היא הולכת ברצון או משחקת בשקט בצעצועים שלה בערך חצי שעה. היא קמה עם חיוך על הפנים ועם רצון להתנשק ולהתפנק. ואנחנו כל כך רגועים, וכל כך מאושרים פתאום: יש לנו הרגשה שהיא מסופקת מהיחס בשעות היום, ולכן כל כך נהנית להיות לבד בבקרים. הרי אנחנו לא מרימים קול ולא מתעצבנים, כך שאם היה חשוב לה היתה יכולה פשוט להכנס אתנו. כשאנחנו קמים והולכים לסלון אנחנו מקבלים כל אחד חיבוקים ונשיקות! ופתאום חשבתי לי, איך ההורות שינתה אותי. איך למדתי לומר כל דבר חמישים פעם גם בלי לכעוס, איך למדתי לתת לאדם אחר כל כך הרבה, כמה למדתי על עצמי (בעיקר דברים קשים, אבל גם דברים טובים), ואיך אני מרגישה שהפכתי לאדם רגיש יותר, אולי אפילו טוב יותר. גם הרגשתי שאני כנראה עושה עבודה די טובה, כי כולנו מרוצים כל כך... ועם המחשבה הזו הלכתי אתמול לישון וקמתי היום בבוקר, ואני מקווה לזכור אותה עד הפעם הבאה שהמצפון שלי יתחיל לעבוד (כמו תמיד). כשקמתי היום בבוקר אני חושבת שהרגשתי תנועות של העוברים שבבטן (תאומים), ועכשיו אני חושבת לעצמי איך זה יהיה עם עוד ילדים בבית, האם נוכל לשמור על הקיים ולתת לכולם את ההרגשה הזו. אני יודעת שכשנגיע ללידה פשוט נתמודד, כמו כולם, ובכל זאת. אני מאחלת לכולכם יום נעים, ומקווה שהמלחמה בחוץ לא תגיע הביתה. מאיה

ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif מזל טוב! ו..

מאוד נהניתי לקרוא את ההודעה שלך! בהצלחה בהריון - שיהיה קל ומהנה!

popo11

New member
../images/Emo104.gif איזה יופי של הודעה !

תענוג לקרוא. נשמע כאילו הגדולה ילדה נהדרת, אז כל שנותר זה לאחל לך שגם התאומים יהיו כאלה מתוקים. סיון

Shellylove

New member
ברוכה הבאה, מאיה../images/Emo140.gif

וגם לילדה (ששמה?) המתוקה ולתאומים. שתמשיך לכם ההרמוניה המשפחתית ורק תגדל ותתעצם!

תמר של

New member
../images/Emo39.gif ברוכה הבאה...

מה שכתבת מקסים ממש והילדה שלכם מתוקה. היא בטח תהיה אחות נהדרת לאחיה הקטנים. שיהיה המשך הריון קל ועוד המון נחת.

../images/Emo104.gifברוכה הבאה ../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

איזה נהדר זה ומזל טוב על התאומים ~~~~~~מאיה~~~~~~~~

היי פישון - איזו ילדה מדהימה !../images/Emo24.gif

ממש התרגשתי מהסיפור שלך, איזו ילדה מדהימה ! נראה לי שיש לך התבונה לשמור על ההרמוניה המשפחתית גם כשהתאומים יוולדו. את עושה עבודה מצויינת! גאיה

מאיה, קודם כל ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

ממש התרגשתי לקרוא את ההודעה שלך. הבת שלך נשמעת מקסימה. מקווה שגם אנחנו נזכה לחוות רגעים מאושרים שכאלו
מקווה להיפגש אתכם במסגרת הפורום השני......
שירלי.

_גלית_

New member
מזדהה עם הרבה ממה שכתבת../images/Emo140.gif

איזה יופי וברוכה הבאה אלינו! וכמובן שיעבור בקלות ובהצלחה

היי מאיה, ברכות לתאומים המתקרבים

אני חושבת שפשוט נתת לבת שלך להיות גדולה לפי הגיל שלה... וזה בדיוק מה שהיא היתה צריכה! כל הכבוד.

../images/Emo104.gifמאיה - הדברים שכתבת כ"כ מרגשים

נראה שנכנסתם לתקופה נהדרת, ואני כולי תקווה שהיא תמשיך גם אחרי לידת התאומים. מאוד נהנתי לקרוא את התאור על הקטנה ועל השינוי שחל בהתנהגותה. סיגל של שגיא

מאיה, כתבת מקסים ../images/Emo140.gif

נשמע שיש לך ילדה מקסימה והשיתוף פעולה שלכם איתה קלע בדיוק למטרה. ברוכה הבאה לפורום המקסים הזה שתמיד מקבלים בו עזרה ואוזן קשבת והמון המון עצות מועילות. אני אמא של לורי וליאם - בת ובן בני כמעט שמונה חודשים ובהזדמנות זו אני מזמינה אותך גם לפורום השכן - הורים לתאומים ושלישיות

למעלה