שלום לכולם,מקבלים חדשים?

spectacular

New member
שלום לכולם,מקבלים חדשים?

הצצתי ונפגעתי.

אלמרה

New member
../images/Emo140.gifברוכה הבאה כמובן מקבלים.....

ההצצה כאן לא שווה פגיעה אנחנו כאן רק להנאה מי שתרומתו ירים יעשה טוב לחברים... בואי ספרי לנו מנין ולאן? איך הגעת לפורום וכיו"ב? צרור פרחים
ישר מחנותו של ציון על יד השוק וגם המון

spectacular

New member
תודה../images/Emo41.gifעל קבלת הפנים.

גברים בעידן המודרני, השם סיקרן אותי, אשמח לשתף ולהשתתף. אני מתגוררת בקנדה,כשלוש שנים,
אם לשני מתבגרים
במערכת יחסים
זה מבלבל או שזה שוב אני?

אלמרה

New member
העיקר החיוכון האחרון ../images/Emo9.gif או ../images/Emo99.gif

השתתפי ושתפי אותנו בבקשה. המוטו כאן חוויות ונסיון אישי. המטרה - עולם יותר טוב לכולנו. שבת שלום קנדה.

Deerest

New member
כבעל הוותק הגבוה ביותר כאן ../images/Emo98.gif

ברוכה הבאה, טלטלונת. העצמה אישית של גברים בעידן המודרני בניצוחם של אלמרה ואביבה חיים טובים זה מה יצא לי...

Deerest

New member
אל מ(ה)רה

לא סתם בחרת את הכינוי הזה. הוא מנסה לומר לך משהו.

אש אש

New member
כרגע מקבלים רק חדשות../images/Emo140.gif

מיום ראשון הבא תתחיל ההרשמה לגברים בלבד:) ברוכה הבאה
אש.

מאיפה אתן מביאות את כל השמות...

המסובכים האלה? למה ספקטקולר? למה מה קרה? מה רע באש אש למשל? ומה רע ברות השמנה (לא רות 2 ) למשל? את מתחילה להזכיר לי את פרשן הטלויזיה אבי רצון שמרבה לשבח את הכרס הספקטקולרית שלו. קיבינימט איזו מילה ארוכה זו...מהיום אקרא לך סקפטית. וקבלי נשיקה ממני על החשבון(באישור המנהל) ,ברוך בואך כפרה

אלמרה

New member
ברוך בואו של המלך! קונן היפה!!

בטח יש אישורי וספקטאקולארית לידיעתך יושבת בקנדה לא רואה כעת את ברכותינו אבל כשתתעורר... יהיה לה פה סיפור יפה נכון?
מלכות

spectacular

New member
הנה התעוררתי../images/Emo39.gif../images/Emo42.gif

ודוקא אין שמש פה היום, מעונן אפור וגשום, אבל כשהשמש יוצאת, איזה חגיגה... יש מילים שכיף לאמר אותם, הם מתגלגלות על הלשון, ואני אוספת לי אותם,ומחכה להזדמנות להשתמש, המקום שבו אני נמצאת ,מרהיב ביופיו,עוצר נשימה לפעמים, ואני מרגישה בתוך מסע מופלא אל הנפש בחיפוש אחר היופי הטהור, היופי בחולשה ובעוצמה,בטפשיות ובחכמה,בכשלון ובהצלחה, חשבתי הרבה על מה זה גברים בעידן המודרני, ולדעתי בהקשר זה עידן אינו זמן אלא מצב נפשי, ומודרני איננו חדשני אלא מחובר יותר אל הנפש, שבת נהדרת לכולכם.

אלמרה

New member
ברוכה הבאה טל... ברור שאת נמצאת ...

במקום הרבה יותר יפה ומרהיב... וברור כי גבר של העידן המודרני הוא מצב רגשי נפשי ולא פיזיולוגי למשל.. יופי של יופי לך - אז מה דעתך? תשתפי אותנו? בכל מכל הבא ליד מנסיון אישי ושל אחרים... בואי!

למעלה