שלום לכולם- מתחילים לרכוב ..

Row123

New member
שלום לכולם- מתחילים לרכוב ..../images/Emo61.gif

שלום לכם טוב אז ככה, אני חדשב ברכיבה על אופניים- או יותר נכון זה החודש הראשון שלי, לפני זה רכבתי בערך בגיל 10 בעלי הטרי הוא מהולנד וההובי שלו הוא כמובן אופני הרים.. אז הוא מכר את האופניים שלו בהולנד וקנה פה זוג אופניים שאני בכסף הזה הייתי קונה אותו- אפ תשאלו אותי
טוב לעניינינו, קניתי גם אופניים ויצאנו לפני שבועיים לכרמל. מאוד נהנתי, רכבנו בערך 8 קילומטר. עכשיו אני רוצה להראות לו עוד מסלולים. חשבתי על בן-שמן אני מאוד אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי איפה אפשר לעשות מסלול לא קשה- עד 10 קילומטר... (אולי פחות
) תודה Row

איתי נ

New member
הצעה

אפשר לבדוק במאמרים ובמפות של הפורום הרבה מאוד מסלולים בדרגות קושי שונות, כולל כמה מסלולים בכרמל וגם מפה של אזור בן-שמן. אם (כמו שהבנתי) את מתחילה כדאי שתגידי מה אזור המגורים שלכם, ככה תקבלו יותר הצעות למסלולים קלים\קצרים קרוב לביית ואז תוכלי גם לרכוב יותר (כאשר רכיבה של שעה-שעתיים לא כרוכה בכמה שעות נהיגה).

Row123

New member
מאיפה אנחנו...

אנחנו מכפר-סבא הייתי רוצה לשלב רכיבות במקומות קרובים בשישי אחה"צ ורכיבות של סוף שבוע של נסיעה ארוכה יותר... ואגב תודה על התגובה המהירה איתי

לגבי רכיבות בשישי אחה"צ

בכל יום שישי אחה"צ יוצאת קבוצה משהם לכיוון יערות בן שמן נפגשים מאחורי המרכז המיסחרי פרטים מדוייקים יותר בקישור המצורף

רֶשֶף

New member
כ-פ-ר ס-ב-א ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif הופה../images/Emo70.gif ../images/Emo123.gif

אוקי, חבר'ה. אתם מתחילים עם הטפסים הירוקים, אחרי זה "הצהרת בריאות" זה הורודים, משם אתם הולכים למטווח, אחריו תדריך "זכויות וחובות" ולסיום - טקס השבעה והקראת "נוהל מעצר חשוד" ו"נוהל פתיחה באש". ואל תשכחו לחתום על קָרַבִּין ביציאה. ברור
קדימה, זוז

תגיד רשף

לקרבין יש תפס שחרור מהיר? ובכלל חשבת לשנות כינוי לעיט למשל? כמו עוף טורף אתה חג מעל הפורום רק רואה מישהו מכפר סבא וחמש דקות מאוחר יותר הברנש מתייצב בתחנת המשא"ז מתחנן לחתום. דרך אגב מה כולל טקס ההשבעה? קפיצה מעל מדורה בבאני הופ?

רֶשֶף

New member
שלומי, רק שתדע לך

שלמרות כל ה"אבו-עלי", בעינייני "גיוס סוכנים" אני נוחל, עד כה, כשלון חרוץ
עד היום הצלחתי לגייס רק בחור אחד רציני. לצערי הוא לא מסתובב כאן בפורום, אבל למזלי הוא הפרטנר שלי בסיורים. (אחרת משא"ז רכוב כפ"ס היה נאלץ לסייר עם הצל שלו) פתטי
[הפורום רשאי לגחך ולנחור בבוז]

XCrider

New member
חשבת על זה שאולי אתה |הדגש| מפחיד

את המועמדים הפוטנציאליים דווקא בגלל ה"אבו-עלי" וקריאות הקרב???...

XCrider

New member
פעם שעברה זה |הדגש| עבד |סדגש|...

אני אשם שלמערכת תפוז יש קפריזות???...

XCrider

New member
ראבאק, המערכת כאן קריזיונרית...

בעבר זה עבד. כנראה שינו משהו...

XCrider

New member
מה לעשות שזה עבד לי בעבר?...

אני בטוח במאה אחוז שבעבר הצלחתי להדגיש גם בכותרת (אם כי לא הייתה אופצייה מובנית, אלא בטריק). בחיפוש אחורה אני לא מוצא את ההודעות הללו (עם הדגשה בכותרת) כך שכנראה זה משהו שלא הוכנס להודעות עצמן אלא תלוי באיך שהאתר מציג את ההודעות.

איתי נ

New member
ברגע שנכתב "כפר סבא"

ציפיתי ממך לניסיון לגיוס. רציתי להזהיר אבל אחרתי... סך הכל נראה לי שמדובר באחת רוכבת מתחילה + אחד עולה חדש(?) במקום לעשות להם טירונות אולי תזרוק להם כמה מסלולי מתחילים סביב כ"ס, או אפילו שלח אותם לפרק יקום \ נחל אלכסנדר.

רֶשֶף

New member
קודם כל, אני לא מוצא שום פסול

בלעשות פעם בחודש מסלול מתחילים אורבני בתוך כ"ס. מעבר לתרומה לקהילה בפרט ולשליחות המיסיונרית לענף הרכיבה בכלל, זו גם הזדמנות טובה לתרגל עלית מדרכות, ירידת מדרגות, תמרון במהירות אפס בין עצים, שלטים ילדים וחרא של כלבים. אני מאמין שזו תרגולת חיונית מאד למתחילים ובאמת שלא מצליח להבין למה אני זוכה ליחס של ביטול בכל פעם שאני מעלה את הנושא. ובעניין המסלולים סביב כ"ס - אני לא שולח אותם לשום מקום, אבל אשמח לקחת אותם לשם אישית. שמעתם, זוג צעיר? תפסו אותי במילה.

צורחה

New member
קרוב אליכם - כוכב יאיר

צמוד ליישוב ומערבה לכוכב יאיר או צפונה לצור יגאל יש חורשות חביבות ומטעים. אפשר מישור ויש גם עליות. אפשר רק בדרכי עפר ויש טיפלה סינגולים או טכני. מתאים לכל דת גזע ומין. אה, רק לא מיזרחה מכוכב יאיר או רחמנה ליצלן דרומה מצור יגאל...

elieber

New member
טיול המלצה

אתם יכולים לעשות את הירקון מהאיצטדיון עד לרידינג ולנמל תל אביב מקום רומנטי ולחזור לפרטים 066422238 ונישמח לעזור לכם בכבוד רב אליעזר

Row123

New member
תודה לכולכם ../images/Emo39.gif../images/Emo140.gif

אני ממש מודה לכל התגובות הנחמדות והעוזרות אני בהחלט אעשה רשימה של מקומות ואשמח ליצור קשר אתכם לרכוב ביחד. כמו שאמרתי אני מתחילה אבל יש לי מוטיבציה טובה אני חושבת. אמנם אחרי הרכיבה בכרמל כאב לי הגב וה...חלק האחורי
מאוד איזה שלושה ימים בגלל האבנים (אפילו עם מכנסיים מרופדות) אבל אני מקוה להתגבר. עוד לא שולטת במתי מחליפים הילוכים ואיזה.. אבל הבנתי שעם הזמן יהיה לי יותר קל לדעת תודה תודה שוב.. ואני עוד ישלח פה מסרים בפורום אני מאמינה

elieber

New member
רכיבה להיום

עים את רוצה את יכולה להיצטרף אלי בערב לרכיבה בפרק הירקון עד ליפו לפרטים 066422238 אליעזר

למעלה