recipes2013
New member
שלום לכולם :} מתכון מעולה לגלידת שוקולד !
מרכיבים:
• 300 גר' שוקולד חלב או מריר
• 600 גר' שמנת מתוקה להקצפה
• 400 גר' חלב ממותק בפחית
אופן ההכנה:
• ממיסים את השוקולד במיקרוגל או בבן מארי.
• להמסה במיקרוגל: מכניסים את השוקולד למיקרו ל-30 שניות, מוציאים ומערבבים, וחוזר חלילה עד שכול השוקולד נמס.
• שמים בקערה את השמנת המתוקה עם החלב הממותק.
• מצננים את השוקולד מעט ומוסיפים אותו לתוך הבלילה.
• מערבבים את כול החומרים עם מיקסר ידני עד שהבלילה אחידה.
• מכניסים את הבלילה לכלי פלסטיק שקוף, ושמים בפריזר לכמה שעות עד שהגלידה מוכנה.
• מוציאים את הגלידה מהפריזר ומגישים עם קישוט לבחירתכם.
• בתאבון.
למתכונים נוספים, הכנסו :
www.mnmrecipes.com
מרכיבים:
• 300 גר' שוקולד חלב או מריר
• 600 גר' שמנת מתוקה להקצפה
• 400 גר' חלב ממותק בפחית
אופן ההכנה:
• ממיסים את השוקולד במיקרוגל או בבן מארי.
• להמסה במיקרוגל: מכניסים את השוקולד למיקרו ל-30 שניות, מוציאים ומערבבים, וחוזר חלילה עד שכול השוקולד נמס.
• שמים בקערה את השמנת המתוקה עם החלב הממותק.
• מצננים את השוקולד מעט ומוסיפים אותו לתוך הבלילה.
• מערבבים את כול החומרים עם מיקסר ידני עד שהבלילה אחידה.
• מכניסים את הבלילה לכלי פלסטיק שקוף, ושמים בפריזר לכמה שעות עד שהגלידה מוכנה.
• מוציאים את הגלידה מהפריזר ומגישים עם קישוט לבחירתכם.
• בתאבון.
למתכונים נוספים, הכנסו :
www.mnmrecipes.com