שלום לכולם/ן

המתצפת

New member
שלום לכולם/ן../images/Emo124.gif

קראתי למטה בהודעה של יאיר, על דרגת המאסטר. אין לי את הספר שיחות עם אלוהים, אז אולי אשאיל אותו מהסיפרייה. אפשר לדעת איפה בדיוק מופיע בספר מה שהוא דיבר עליו,- שכולנו נגיע לדרגה הזו וזאת רק שאלה של מתי? כי זה מאד מוצא חן בעיני וזה מה שתמיד האמנתי בו גם וקראתי על הגישה הזו במאמרים שונים על רוחניות, וחיפשתי איפה עוד אנשים חושבים כך, כי זה נראה לי מאד הגיוני, הרי כולנו באים מאותו מקור רוחני. בבודהיזם ודתות המזרח זה לא קיים, כי לדידם מי שלא בודהיסט ולא מגיע להארה תמיד ימשיך להתגלגל בסמסרה, בנצרות בכלל מדברים על גהינום ניצחי למי שלא נוצרי, ביהדות אמנם זה קיים אך רק ליהודים ובעיקר למי שדתי, אבל אני לא מקבל את היהדות בתור השתקפות האמת. מה שאני מאמין, שכולנו באנו מאלוהים(המקור, האחד וכו') יש לנו התנסות(מאד קצרה, כי אפילו 1,000 גילגולים לעומת הנצח זה כלום), ואנו יכולים לעבור אותה בכל מיני צורות לטוב ולרע הכל תלוי במעשים ובקארמה שלנו ובסוף כולם חוזרים לאחד. וזה כמו שכתוב בשיחות עם אלוהים במשל על קרן השמש שהייתה צריכה לעזוב את השמש להתנסות בחושך כדי לדעת מה היא ע"י השלילה.-ידיעה התנסות והוויה,אין טוב בלי רע.. כי לא משנה עד כמה אנשים רעים בסופו של דבר כתוך כולם יש את החלק של הנשמה-הפנימיות המקורית שלהם שלא הושחת, ואחרי שהם מתנקים מהמעשים הרעים שלהם בדרך כלשהי אז חוזרים למקור שלהם-לאחד הניצחי.

גריני

New member
שלום לך, וברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

אני לא בטוחה שהדבר אותו כתב יאיר זה מתוך "שיחות עם אלוהים", נראה לי שזו מסקנה שהוא הגיע אליה. אני שמחה שהגעת להכרה בכך שכולנו באנו מאותו המקור, ושבעצם אין הבדל בין אנשים שנולדו לדתות שונות. זוהי גישה שמאפיינת את העידן הנוכחי ונדמה לי שהיא תלך ותגדל כך שיותר ויותר אנשים יקבלו אותה, דבר שעשוי לגרום לשינוי עצום בעולם שלנו!

למעלה