שלום לכולם/ן !

sarit4

New member
שלום לכולם/ן !../images/Emo13.gif

אני 7 חודשים לאחר לידת תאומים.
במהלך ההריון עליתי לא מעט (בערך 25 קג'...). האמת שזה לא נורא לתאומים, אבל אני ממש הרגשתי פיל מהלך (צולע ומקרטע, ליתר דיוק...) בקושי יכולתי לזוז. לאחר הלידה (ניתוח קיסרי) הרגשתי כזאת הקלה, כאילו עברתי ניתוח לקיצור קיבה...
למזלי הרב, בהעמסות סוכר בהריון התגלה שאני סובלת מסכרת הריונית, ונאלצתי להזריק אינסולין ולהקפיד על דיאטה קפדנית (אחרת מי יודע לאיזה משקל עוד הייתי מגיעה...
) ועכשיו לפואנטה: מאז הניתוח הפחתתי כ-20 קג'. חלק ירד, כמובן, ישר לאחר הניתוח (בערך 13 קג' ירדו ישר לאחר הניתוח ובשבועות שלאחריו). ועל חלק נאבקתי קשות בחודשים האחרונים (בערך 7 קג' הורדתי בעוד 3 חודשים של דיאטה קשה ומתישה...
) א-ב-ל מזה למעלה מחודש שאני לא מצליחה להפחית ולו גרם אחד ממשקלי. נשאר לי להפחית עוד כ-5 קג', וזה פשוט לא זז סנטימטר. (ואם זז - אז בעיקר לכיוון מעלה...
) אני נורא מיואשת מהעניין. אולי יש לכם רעיון לדיאטה ? אולי תפריט שיכול להועיל ? קראתי קצת על דיאטת הלחם של אולגה רז. מישהו שמע עליה ? ניסה אותה ? כל עיצה/רעיון יתקבל בברכה. אני מאוד רוצה לחזור למשקלי, ולבגדיי הטרום הריוניים. אנא, עזרתכם ! תודה

מהכתוב נשמע שזה לך הריון ראשון

תקני אותי אם אני טועה. אם לא היית רזה מאד לפני אז טבעי שישארו לך מס' ק"ג אחרי שאותם באמת קשה לרדת כי הגוף לא נותן. אני מציעה לך שאם זה כל כך מפריע לך לנסות לפנות לדיאטנית של הקופת חולים שלך ולראות מה היא מציעה לך לעשות. בנוסף נסי לארגן לעצמך תפריט קבוע לעמוד בו שבוע ולראות מה קורה. אם עדיין לא יקרה כלום כתבי כאן מה את אוכלת ואולי אז אפשר יהיה יותר לעזור לך. בהצלחה!

sarit4

New member
לצערי, אני חושבת שלא ניתן לפנות

לדיאטנית בקופ"ח אלא רק עם BMI גבוה. לא נראה לי שיאשרו לי דיאטנית בכדי להוריד 5 קג'. אני טועה ?? ואכן. לידה ראשונה.
וגם אם קשה לרדת - זה בטח אפשרי. אבל איך ??? יש למישהו כאן רעיון ?

אתי אתי

New member
שלום לך ../images/Emo13.gif

במקרה אני דאטנית....
, רק שבקליפורניה עכשיו. אם תרצי המלצה על מישהי, רק תגידי... נשמע לי שהגוף שלך פשוט נמצא בתקופת הסתגלות, קצת הלחצת אותו עם ה"דיאטה קשה ומלחיצה", זה מאוד לא מומלץ אחרי לידה. אני מצטרפת להמלצה לראות דיאטנית, בעיקר בשביל להרכיב תפריט מאוזן ושפוי שמתאים למצבך. מה שחשוב עכשיו, זה להחזיר לגוף את מה שחסר לו, ולהכנס למסלול מאוזן שפוי ונכון לך.

sarit4

New member
הי, אתי, ו-../images/Emo51.gif. אני מאוד אשמח

לקבל המלצה, וגם האם אפשרי דרך קופ"ח ? המלצות ופתרונות יתקבלו בשמחה.

sarit4

New member
הכוונה בשאלתי היא - האם יש

תנאים ספציפיים כדי להגיע לדיאטנית מהקופה או שכל אחד יכול ? מישהו יודע ?

pitzi3

New member
אני יודעת מנסיון...

שכדי להגיע לדיאטנית מקופ"ח ושזה יהיה ממומן ע"י הקופה את באמת צריכה להיות עם BMI גבוה או עם מחלה הקשורה למשקל.. אני בעצמי בתחילת ההריון השני (שהגיע במפתיע 5 יודשים אחרי הלידה הראשונה) ניסיתי לקבל דיאטנית מקופ"ח (כללית) ולא אישרו לי ולכן נאלצתי לקחת דיאטנית באופן פרטי. זה בהחלט השתלם כי בהריון זה עליתי 3 קילו וירדתי 9 כך שהורדתי את המשקל העודף מההריון הראשון. לאחר הלידה עברתי לדיאטן אחר שיותר התאים לי (שוב באופן פרטי) וירדתי עוד 8 קילו. אם את גרה באיזור הצפון אוכל להמליץ לך על מישהו פרטי.. . היום קופ"ח נותנת ייעוץ ושירות של דיאטנים אבל זה כמובן בתשלום ואת לא ממש יכולה לבחור לעצמך.

pitzi3

New member
קיבלתי ועניתי לך...

מקווה שזה יעזור. מומלץ בחום!!!

למעלה