שלום לכולם/ן

שלום לכולם/ן ../images/Emo24.gif

אז בעל כורחי אני נחשבת מתחילה מחדש. התגרשתי אחרי שנת נישואין ואני מנסה להתחיל לאט לאט...

פילאטוס

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

כתבת "בעל כורחי", וחשבתי איך הרבה פעמים ייחלתי שמשהו יכריח אותי להתחיל, וכמה קשה לי להתייחס למשהו שמאלץ אותי לשינוי מבחוץ כאל הזדמנות. אז, אכן לאט לאט.

מנצלת שרשור - גם אני מתחילה מחדש

אמנם לא בעל כורחי, אלא החלטה משותפת, הגיונית ובוגרת שלי ושל מי שהיה בנזוגי מספר שנים. אנחנו מתגרשים ופתאום אני מרגישה שאני לא יודעת מה בדיוק אני רוצה לעשות כשאהיה שוב ברשות עצמי, בלי צורך להתפשר ולוותר. אני יודעת שאני רוצה לחיות, לבלות, להנות. דברים שלא ממש עשיתי בשנים האחרונות. התחלה חדשה זה נפלא אבל כמו שכבר אמרו כאן... זה גם יכול להיות מפחיד - הפחד מהלא ידוע. הכל כבר לא כל כך מובן מאליו.

ש פ ר ד

New member
יש

המצאה פרטית שעזרה לי באותו המקום שבו עמדתי כשלך. שנתיים אחור. כתבתי את הבית החברה האזור שבו "ראיתי" אותי חי . מידי זמן חזרתי לאותם המילים לראות האם התקדמתי או הלכתי אחור. ובחיים הפרבוליים שבהם אנו נעים יש כך ויש כך אך בזכרון המרכז יש כוח והפחד קל יותר שפרד

פילאטוס

New member
רשמתי בלב

"ובחיים הפרבוליים שבהם אנו נעים יש כך ויש כך אך בזכרון המרכז יש כוח והפחד קל יותר" - אני צריכה את התזכורת הזאת. תודה, ש.

ש פ ר ד

New member
סרן קירקגור

"או או" האיש והפילוסוף הדני 1834 הוא השראת השבת שלי. האדם האסטתי,האתי והאותנטי.שלושה מעגלי חיים המתפתחים באדם החושב המודע הרוצה דיון לא פוסט מודרני בעליל.ממליץ בחום. ש.

noa128

New member
שלום לך אדמונית

וברוכה הבאה
משמח שאת רואה את החיוב שבלבד, את העצמאות והצורך שפחת להתפשר ולוותר, אכן יתרון. מאחלת לך ליהנות מה'לטעום את החיים' החדש הזה - ואין ספק שגישה כזו תקל על הפחד. וכשלא - אנחנו כאן, ותוכלי לבוא, לשתף, ולחלוק - לטוב ולרע. שבוע טוב, נועה.

למעלה