שלום לכולם/ן

dorlim

New member
שלום לכולם/ן

היום גיליתי את הפורום הזה ואין לי ספק שעוד נתראה ונשתמע... לצערי אין לי תמונות של עבודות שלי אבל אני חובבת אומנות שימושית - ציור על עץ, עיצוב, דקופאז´ ועוד ... כעת אני עובדת על פרוייקט אלבום חתונה מעוצב (נשואה טריה...) גם הבעלול חובב יצירה ואומנות שימושית ועוסק בעיקר בהכנת נרות (כולל פיסול בנרות) ובנגרות. וכבר יש לי שאלה - איך קוראים לחומר שנראה כמו טיט לקירות שמשתמשים בו לדקופאז´ ואם אפשר להכין תוצרת בית?

av_i_va

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

נכון יות....
ברוכים הבאים
שמחים על הצורפותכם. נמתין בסבלנות שתצלמי את העבודות ונפתח גם עבורך גלריה פרטית משלך. זו גם הזמנה לבעלך להצטרף - ולפעול בהתאם. לשאלתך: צר לי אך לא הבנתי את כוונתך. האם את שואלת במקרה לגבי משחת עיצוב? או פסטה חולית?

דורKה

New member
אני כבר הצטרפתי (עם הנרות ../images/Emo8.gif)

תרצו אולי שאצלם כמה?

dorlim

New member
הבהרה:

הכוונה שלי היא לאותו חומר (יש בצבע אפור ויש בצבע לבן) שהוא בעל מרקם גרגירי ושאותו מורחים בשולי התמונה המקורית ליצירת מרקם בולט.

av_i_va

New member
כפי הנראה - משחת עיצוב../images/Emo140.gif

אני מאמינה שלכך את מתכוונת. ולשאלתך המקורית... אני נוהגת להשתמש בתחליף. עד כה השתמשתי בשפכטל שמיועד לקירות גבס לפעמים ערבבתי את החומר עם חול נקי, תלוי במרקם שרציתי. הסתבר לי שקיים חומר די חדיש (שטרם ניסיתי) הזמנתי היום בהום סנטר. מקווה מאוד שהמשלוח יגיע מהר, על מנת שאוכל לנסות. אדווח תוך 2-3 ימים (מקווה).

למעלה