שלום לכולם/ן

תמרי30

New member
שלום לכולם/ן

אז לא הייתי כאן כמה ימים ובעצם יש סיבה טובה לכך . שוב היה לנו ויכוח מעצבן אני אפילו לא יודעת אם אפשר לקרוא לזה ויכוח . התקשרתי אליו (לארץ מגוריו הנוכחית) לאחר ששעתיים קודם הוא הביע רצון לשוחח איתי. עד שהשגתי אותו הוא היה נשמע קר , מרוחק וקצת אדיש אז שאלתי אותו מה קרה והוא התחיל בטון תקיף להסביר לי שהוא עובד קשה וכו... גם אני עובדת קשה וזו לא ממש סיבה להיות עויין ולא נחמד לבן הזוג שלך . היות ואנחנו לא גרים ביחד ואפילו לא באותה מדינה המינימום הוא שיתיחס אליי בצורה יפה כשאני מתקשרת אז בשיחות האחרונות שלנו הוא תקיף,אפטי,קר ומרוחק וגם קצת ציני ... נפגעתי מאוד מההתנהגות שלו והחלטתי לא לעבור בשתיקה על ההתנהגות הזאת ניסיתי לדבר אבל הוא נכנס עמוק עמוק לתוך המאורה שלו ונאטם והרגשתי שאני מדברת עם עצמי ועונה לעצמי . בקיצור המצב החמיר ופרצתי בבכי והוא בשלו . לא יודעת מה לעשות איתו מרגישה תשושה ומתוסכלת רוצה לסיים את מערכת היחסים ולא יודעת איך (ויש גם את החתונה באופק הקרוב) מצטערת שאני נכנסת לכאן כדי לקטר אבל פשוט נמאס לי

yaeli4

New member
תמרייייי, אוי, תמרייייייייי

מהר, מהר לסיים את זה. ולא תהייה חתונה באופק. תמרי, אל תתלבטי. מכירה את הפתגם "כשיש ספק - אין ספק!!! כלומר, אם את בספקות, אין ספק שזה לא זה!! תמרי, כך לא מתנהגים לפני חתונה!!! אם אני זוכרת נכון, הוא בפרק ב' ואת בפרק א', נכון? תמרי, לכי לפי תחושות הבטן שלך. מוטב לפרק לפני מאשר לפרק אחרי!!!! זה פי אלף יותר מסובך. מקסימום תבכי הרבה, ותעבור תקופה לא קלה, אבל להתגרש אחר כך , זה כל כך מסובך יותר מללכת עכשיו ולפתוח דף חדש. אל תפחדי מביטול החתונה. זה רק כרוך ב"אי-נעימות פולנית..." לא יותר מזה. בעניין הזה, אל תתחשבי באף אחד חוץ מבעצמך!!!! תמרי, מגיע לך יותר. בחיי!!! תאמיני בעצמך. את שווה יותר. חיבוק גדול וחיזוק גדול, לא לברוח מאיתנו. היצמדי קרוב ונוכל לעודד ולהקשיב לך.

למעלה