שלום לכולם/ן

שלום לכולם/ן

סתם לשתף אני אחראית מלצרים במועדון שאני עובדת ונורא נחמד לי וזה בסדר אני מאוד משתדלת לעשות את העבודה כמו שצריך גם כדי לרצות את הבעלים של המקום גם כדי שלמלצרים יהיה נחמד לעבוד ושהעבודה תהיה להם נעימה עד כמה שאפשר וגם בגלל שלי יש סיפוק מהעבודה שזה מאוד חשוב והחשוב ביותר שאני מצליחה להשלים הכנסה כמו שצריך יש לי רק בעיה קטנה שהייתי רוצה שתעזרו לי לחשוב בהגיון מגעים אלינו לא פעם מלצרים חדשים ואני אמורה לעשות איתם את ההתלמדות אני מקבלת אותם אני מסבירה להם את העבודה את החוקים וכו. לא פעם קורה לי שכבר מהשיחה הראשונה עוד ליפני ההתלמדות שאני כבר מרגישה מין תחושה כזו לפי השאלות והציפיות שלהם שזה לא ילך ומכיוון שאצלנו לא משלמים על ההתלמדות ואני מחליטה אם צריך התלמדות אחת שתיים או יותר וכמובן שלפעמים אני גם חשה שאחת זה יותר מידי למלצרים טובים כשאני קולטת ממהתחלה שהם טובים לפי סגנון שאלות או התנהגות או מה שחשוב להם באמת או סתם תחושה אז השאלה שלי היא כזו אם להגיד להם ישר ולבאס אותם ואולי ההפסד יכול להיות שלנו של המועדון או בכול זאת להגיד להם להגיע להתלמדות ראשונה מה שיכול לבזבז מזמני שהרי זמני בעבודה הזו הוא יקר ובטח שאולי גם זמנם טוב נו כתבתי יותר מידי מקווה שהבנתם את ההתלבטות שלי ותוכלו לענות לי . תודה מראש חגית נ.ב יש לציין שאני כשהיגעתי למקום לא עברתי התלמדות כי הגעתי בגלל שהחלפתי חברה במצוקה. "לא מאמינה שמישהו קרא אותי עד הסוף"
זה למי שבכול זאת קרא תודה

get well

New member
קראתי הכל ותגובתי..

לדעתי אין שום דבר רע בלתת הזדמנות. את יכולה להיות מופתעת לטובה..את יכולה להגיד להם מראש שההתלמדות הראשונה היא כמו "אודישן" וישר אחריה את רואה אם הם מתאימים למקום או לא. ככה הם ידע למה לצפות ולמה לא.

תודה על העיצה...

אבל ברור שההתלמדות הראשונה היא כזו כדי לקבוע אם זה מתאים לשני הצדדים יכול מאוד שלהם העבודה גם לא מתאימה העיניין הוא שיש לי בעיה להגיד כבר לפני ההתלמדות הראשונה כשאני כבר רואה שזה לא ילך אם הבנת?

get well

New member
אז אל תגידי!

תני להם הזדמנות שווה. כי אם תגידי על ההתחלה זה סתם יבאס את המלצרית. מקסימום תגידי שלא צריכים או משהו כזה.. (קיבלת את המסר שלי?)

o.k

כן קיבלתי שלחי לי מסר לגבי גילך כו וכו אבל ליפני אני אגיד לך כרגע יש לי מחר התלמדות של שלוש בנות ככה שאולי זה לא אקטואלי לגבי השבועיים הקרובים אבל אני כאן ובטח שגם את אז כבר אני יעדכן אותך ותודה נ.ב זה מועדון פנויים פנויות

למעלה