שלום לכולם/ן.

שלום לכולם/ן.

חדש פה.קצת רקע:נשוי פעם שניה.2 ילדים מנישואין ראשונים תאומים מהשניה.מאז שנולדו הזוגיות שלי לא טובה בעיקר כשיש 2 ילדים המפעם הראשונה.לצערי ריבות ודיי אכזבה מהפעם השניה. להתגרש שוב זה יהיה עול דיי כבד.

ברוך הבא גבר../images/Emo150.gif

קל מאד לחוש את קשייך,כמעט ללא חשיפה ומורגש שאתה בדאון. בוא שתף קצת יותר אולי נוכל לעודד לתמוך וקצת לעזור. שב איתנו בביתנו החם והנעים ואולי תעזור גם לנו. יום טוב ושבוע נעים

ראשית הרבה תודה רבה

על קבלת הפנים.האמת גם סגור אני וגם קצת נראה לי מוזר לדבר עליי כשלא מכיר אנשים אז אנסה לפרט קצת יותר. בן 41. מנישואין ראשונים יש לי ילדה בגיל 14 ילד בן 11.התחתנתי שוב עם רווקה לפני 4 שנים ונולדו לי תאומים שהם כיום בני 3 שנים.כשהיינו חברים אהבה פרחה והיחס לגדולים היה טוב.לפני 3 שנים נולדו התאומים והיא השתנתה. אין יחסי אישות כמעט,כל מריבה או כעס שלי כלפי התאומים מצידה זה קללות על הגדולים.כשבאים שבת שניה היא מתעלמת מהם.הגדולה הפסיקה לבוא וחודש ימים גם מחרימה אותי.טוענת שאני לא אוהב אותה.אומר זאת בצורה אמיתת: חש שנגנב ממני זרע בפעם השניה.אם היה לי כסף הייתי תגרש. אני את הגדולים לא אפסיק לאהוב ולהיות איתם בגללה. מרגיז אותי שפעם ראשונה לא טוב בן אדם מחפש פעם שניה שיהיה טוב וגם זה לא קורה,אנחנו חיים רק פעם אחד אז למה שלא יהיה טוב?

אכן מגיע לאדם להצליח

בפעם השניה... אצלנו הסיפור דומה במעט. אבי הוליד עם בת זוגתו תינוקת מקסימה לפני כמעט 9 חודשים. הם נמצאים יחד כבר 10 שנים. הכל היה טוב בהתחלה. אני ואחי היינו כילדיה והיא הייתה כאימנו לכל דבר נפשית. בלב. עם חלוף השנים זה נהרס מפני שילדים הם ילדים...והיא לא הבינה זאת. כיום, כשהיא מגיעה לכאן היא מתעלמת מאיתנו לחלוטין ואף הגדילה לעשות. היא מסיתה את אבינו על כל פרט קטן בכל הזדמנות שיש לה. ומדוע כתבתי כי הדבר דומה במעט? מפני שאבי לעומתך, השתנה רבות ואיננו מתנהג אלינו כפי שהיה מתנהג בעבר. כל מה שהיא חילחלה לתוכו במשך כמה שנים התיישב טוב, טוב ושינה אותו לחלוטין. אילו היה לי אב כמוך...ואילו הייתי רוטשילד...מי יודע

גבר יקר

בטח יהיה טוב ,רגע רגע. יש כאן המון כעס ,לדעתי מכל הכיוונים,כמובן שלא צריך לוותר על ילדים בשביל אף אחד/ת. הייתם בייעוץ? נראה שיש כאן צורך לפוגג כעסים ואולי אפילו בעיית הורמונים שעדיין לא שבו למקומם אחרי הלידה,וזה אני למדה גם מנושא הסקס אצלכם. להתגרש לברוח לעזוב זה החלק הקל של החיים....אבל מה עם ההשקעה? בעיות פותרים ואם לא מצליחים יש תמיד איש מקצוע שיכול לנסות לעזור. יום רגוע

יונה

ייעוץ זה שניים.היא טוענת שהכל בסדר ואני סתם קוטר. האמת שאין לי כח להשקיע כבר.דיי פגוע ודיי עייף נפשית. בכל מקרה צריך לשניים טנגו והיא יש לה את כל העולם:בית שלה,תאומים שילדה אחרי גיל 32 כשכבר אמרה לעצמה שהיא תישאר לבד,רכוש. מה עוד צריך?

עלמה 3

New member
הלו גבר - ברוך הבא ../images/Emo140.gif

אני מאמינה שקשה..ויותר קשה לבנות את הפעם השניה..יש הרבה ביקורת.. רוצים משהו אחר ואכן לעיתים הבחירות שלנו לא מוצלחות ולעיתים יש מקום לתקן ולשפר.. אני יכולה לשתף ברמה האישית ממני...ורק לאחר ייעוץ הבנו יותר אחד את השני... אני נשאתי כרווקה לגרוש + 2, וההתחלה ההסתגלות מאד קשה האחת לשני.. אני הרגשתי וחשתי שאת כל השיט והתיסכולים מהפעם הראשונה הוא הביא לנו הביתה על השולחן ולא הסכמתי לקבל את זה, כל מיני הרגלים שלא היו מקובלים עלי ולא רציתי שיהיו במערכת יחסים שלנו ולא באורח חיים וחינוך ילדים שהיה שונה לגמרי מתפיסת עולמי... ועבדנו קשה, הוא ויתר והתפשר ולמד ובאותה מידה אני, על מנת להישאר יחד ולרקום את החלום של להזדקן יחד ! מצטרפת ליונה , הידברות פתוחה ויעוץ, בהמלצה עלמה

סול11

New member
ברוך הבא

מקריאת דבריך עולה תמונה של אדם מתוסכל ומריר.ברור לחלוטין שאין עלייך לוותר על הגדולים.אבל גם על הקטנים לא תוותר. עדיף שתשב עם רעייתך לשולחןובצורה פתוחה תנסו ללבן ולשפוך את כל אשר על לבבכם.דומני שאין האחד מבין את צרכי השני וסוחב על גבו מטען מיותר.הידברות ופריקת המעיק מצד שנייכם יכולה לשנות את מערכת היחסים ולטפח את הזוגיות. זו דעה אחת ממגון דעות שתקרא בפורום זה. הוצא מכולם את הטוב והמועיל. ולשנה הבאה משפחה נינוחה.

בונוסית

New member
שלום שלום

ברוך הבא. ספר לנו קצת. מדוע לדעתך היחסים בינך ואשתך התדרדרו? האם זה קשור ללחץ שבגידול תאומים ? אתה נשמע כאילו אתה מרגיש שרימו אותך. שברגע שנולדו התאומים ירדה גם איזו מסיכה של אישתך. כאילו היא לא צריכה יותר להיות נחמדה לילדך, היא את שלה השיגה...

rolan

New member
היי בדרכך

ב ר ו ך ה ב א
לא כדאי לשקוע במרה שחורה. קראתי את מה שכתבת עד כה. אני לא יועצת, ודעתי היא פרטית לחלוטין. בכל בית, גם זה שנראה לך המתפקד בצורה הכי בריאה ובו שוררים יחסים נפלאים בין כולם, יש קשיים. ההתמודדות מתחילה בדו שיח, בהקשבה, בויתורים. רבות עסקנו בשאלות כאלו ואחרות. אני חושבת שאתה צריך להשקיע את האנרגיה שלך, בשיכנוע זוגתך לפנות לייעוץ. הישאר איתנו, תשמע מאיתנו את התלבטויותינו ושתף אותנו בשלך. טוב שבאת!!!

למעלה