שלום לכולם/ן

שלום לכולם/ן

יש לי תינוק בן חודשיים וחצי וקראתי שהשמן של ג'ונסון לא מומלץ, תוצר לוואי של נפט
... מזעזע אותי לחשוב שהשתמשתי בו עד עכשיו. על איזה שמן אתם יכולים להמליץ לי לעיסוי טוב של אסף אחרי אמבטיה? אם אפשר להמליץ על שמן מוכן, לא כזה שאני צריכה להכין לבד. אה, ואיפה אפשר להשיג אותו. תודה רבה רבה, אמא של אסף

0 אור 0

New member
אני תמיד אהבתי

את השמן של קמיל בלו - ואולי יהיו כאלו שיזדעזעו גם ממנו.. לדעתי, אפשר להשתמש גם בחומרים לא טבעיים (ובלבד כמובן שאינם מזיקים). שימוש במוצרים סינטטיים אינו מזעזע - אנו חיים בעולם שבו יש מיליארדי אנשים, אין לנו יכולת לחיות רק מהקרקע, אלא אם כן אנו רוצים ליצור אליטה קטנה שחיה רק בצורה טבעית וטהורה ולהרעיב את שאר העולם - כך שזה לא ממש מזעזע, אולי אפילו מוסרי יותר. לגבי בחירת שמן לתינוק: אני אומרת שבחירה של מוצרים לתינוק בין אם הם נכנסים לפה ובין אם למריחה על הגוף, צריכה להיעשות על ידי התחושה שלך ושלו - לעולם לא הכנסתי לילדי שום דבר לפה (חוץ מהנקה כמובן) בלי שטעמתי אותו קודם. לעולם לא מרחתי משהו על גופם שלא היה נעים לי בתחושה ובריח. והכי חשוב: להקשיב למה שילדך אומר - אם הוא מתפתל באי נוחות, בוכה או מגיב בצורה לא טובה (פריחה, אדמומית וכד') - מיד לבדוק מה הגורם ולהמנע ממנו (אוכל חדש, שמן שלא טוב לו, סדין, בגד ...) ואחרי כל האזהרות האלו (אני עוד בטראומה מהרמדיה) - נסי שמן שקדים או שמנים מוכנים לתינוק שיש בית טבע.

bflygirl

New member
יש שמנים לתינוקות במאמרים של הפורום

את מוזמנת לגשת למאמרים

למעלה