שלום לכולם/ן

בוודאי....

רק לא לשכוח לתלות על עצמך שלט "חבר חדש" ולהגיע לכאן רק עם גולש ותיק שישב לידך בתקופה הראשונה.... (או פשוט להיכנס בין כל השטויות שאנחנו כותבים ולנסות למצוא את הכמה משפטים שיעשו לך את זה...) ברוך הבא לפורום היכרויות, המקום שיגרום לך להכיר את עצמך (הכי טוב להכיר את עצמך, ככה תכיר מישהו ששווה את זה...) OK, נסחפתי קצת... WELLCOME, ANY WAY....

Cobe1982

New member
לא, אי אפשר.

צריך קודם לשלם דמי הרשמה, לעבור מבחנים בכתב ובעל פה, מבדקים פיזיים- גופניים ומנטליים קשים מאד, ואז תוכל להשתתף בפורום על תקן מתנסה זמני למשך שנה. בתום תקופה זו תחליט מועצת הפורום אם לקבל אותך כחבר מן המניין, או לערוף את ראשך. רוצה לנסות? אהמממ...אופס... התבלבלתי עם פורום לוחמים ספרטנים שלי.. סליחה, טעות שלי... אה, פה...? כן, נראה לי שאתה יכול להצטרף.. רק תיזהר, אמרו לי שיש פה כמה אנשים שרוטים לגמרי.. לי זה נשמע כמו סתם שמועה נבזית וחסרת בסיס, אבל לך תדע...

אתה מתכוון אלי, במקרה ?

כי אצלי זה כבר מזמן לא שריטה... פצע שטחי נרחב יגדיר את זה יותר טוב... (יש חובשת במטוס ???)

Cobe1982

New member
התכוונתי יותר לעצמי,

אבל אם גם השריטה שלך הפכה מזמן לפצע, אתה מוזמן לראות את זה כאילו התייחסתי גם אליך:)

Cobe1982

New member
ייייש!!!

מגניב.. נוכל לפטפט סופסוף... 067452206 וגם 051952206. מחכה לך!!

Cobe1982

New member
ייייש!!!

מגניב.. נוכל לפטפט סופסוף... 067452206 וגם 051952206. מחכה לך!!

Cobe1982

New member
המממ... סבבה, רק

נראה לי שההודעה הלכה לאיבוד ברשת... : (

קובי

אני לא יכולה לשלוח לך יותר הודעות דרך איי סי קיו. אז תרגיש טוב ילד ותחזיק מעמד מאמי. שולחת לך המוני חיבוקים ונשיקות. אוהבת, אלת השמיים.

bali

New member
מנהל
ברוך הבא ../images/Emo140.gif

בטח שאתה יכול להצטרף
רוצה
ו|עוגה|?

למעלה