שלום לכולם...נחמד

שלום לכולם...נחמד

לראות פורום כזה. רציתי לשאול: מחר יש לי מבחן באנגלית ויש לי ללמוד רשימה של 50 פעלים שלכל פועל יש 3 צורות. הצלחתי ללמוד רק חלק קטן מן המילים. האם למישהו יש שיטה ללמוד אותן טוב? כבר ניסיתי רשמקול אבל לא עוזר.

פרטי מה בדיוק את צריכה ללמוד

האם את צריכה לדעת איך לאיית נכון את המילים? האם את צריכה לדעת לכתוב את הפירוש של כל מילה? האם המבחן יהיה להשלים קלוז, ובו להשלים את הצורה הנכונה של הפועל? בכל אופן: נסי לחלק את המילים לקבוצות לפי הגיון מסויים. כגון: מילים שהפועל שלהם בעבר הוא כמו הפועל בהווה. מילים שיש להן אותה תחילית \ אותה סיומת. שיטות למידה: כולן מבוססות על יצירת אסוציאציות: 1. שמות סרטים: לדוג' : רן לולה רן, עוזר לזכור את הפועל "רן" (לרוץ, אין לי כח לכתוב באנגלית). זה שם אמיתי של סרט שראיתי, אבל את יכולה להמציא גם שמות דימיוניים עם זה עוזר לך לזכור. 2. שיטת הדימוי החזותי - לנסות לראות תמונה של הדבר בדמיונך: לדוגמא הרבה אנשים שעומדים בצורה של המילה "רן" ורצים במקום, יזכירו לך ש"רן" זה לרוץ. 3. השיטה המוזיקלית - לנסות לחבר מנגינה או שיר שיעזרו לזכור. בכל מקרה, כדאי להתאמן על קבוצות קטנות של מילים,בעזרת כרטיסיות, שעליהן רושמים את המילה, את פירושה, ואותה במשפט. להתאמן עליהן בעזרת אחת השיטות. מילים "עקשניות" לשים בצד, ואח"כ לנסות למצוא פטנט אחר לזכור אותן. בהצלחה!!!

למעלה