שלום לכולם נעים מאוד

chenby

New member
שלום לכולם נעים מאוד ../images/Emo140.gif

אני חן. מצאתי את הפורום הזה במקרה, אבל כבר יודעת שאין דבר כזה מקרה לכן אני כותבת פה עכשיו. אני בת 27 מהמרכז ואחרי שנים של לימודי מודעות למדתי לחיות עם עצמי בהערכה קבלה אהבה ושלום. כרגע אני נמצאת במצב של תקיעות - מרגישה את הצורך לצאת מעבדות לחירות התקיעות מורגשת אצלי בעבודה - מאוד רוצה למצוא ולהגיע למקום שאני רוצה להיות בו ומרגישה קושי רב להגיע לשם - אני צריכה לעבוד מאוד קשה בשביל זה ולא זו הבעיה שלי אלא הקושי למקד איך להגיע לשם מרגישה שהחיים שלי כאילו באוויר והקרקע קצת רועדת לי מתחת לרגליים - גם מבחינת בטחון כלכלי וגם הקושי להמשיך הלאה למקום שבאמת אני רוצה להגיע אליו. תקיעות נוספת שיש לי היא בזוגיות - אני נמצאת בהתחלה של קשר עם גבר שאני מרגישה שמתאים לי באמת מהרבה בחינות - הוא מצחיק אותי מאוד ואנחנו נמשכים אחד לשנייה מאוד מאוד,יש המון הערכה בין שנינו אין לי על זה עוררין ויש התאמה מינית מצויינת ובאמת כשאנחנו יחד זה נהדר, אבל הוא טיפוס מאוד ציני ומאוד עם מסכות ולא נותן לשום רגש לצאת החוצה, הכל מצחיק הכל טוב אבל אני מתחילה לפתח אליו רגש ואני לא יודעת איך לגשת אליו ולהגיד לו שאני מתחילה להרגיש - הוא ברמן וחי מאוד את חיי הלילה - פה זה מתנגש עם דרך החיים שלי ,שאני טיפוס של יום,ולכן גם יוצא לנו להפגש אחת לשבוע ולפעמים גם פחות מזה,אנחנו גם עובדים באותו מקום (הוא עובד בכמה עבודות) וכן מתראים הרבה אבל לא הרבה במסגרת אישית. אני מוצאת את עצמי מאוד מבולבלת אולי זה גם מתבטא דרך הכתיבה שלי יכול להיות, ואני שונאת את כל שיחות ה"יחסינו לאן" ואוהבת לתת לדברים לקרות אבל אני נמצאת במצב של פגיעות מולו והייתי רוצה לדעת אם גם אצלו מתעורר משהו לגבי...הקשר שלנו נמשך חודש וחצי בערך ואנחנו מדברים על הכל חוץ ממה שקורה ביננו, ואני לא יודעת אפילו איך לבדוק את זה. מצד אחד אני חושבת אולי להפסיק את זה פה עכשיו לפני שאני אפגע (לא שמפחיד אותי לב שבור - התמודדתי עם מקרים קשים יותר והתגברתי יופי אבל כן הייתי רוצה להקדים תרופה למכה)בקיצור אני מבולבלת ולא יודעת למקד לעצמי כלום כרגע וזו התקיעות - העבדות שאני נמצאת בה כרגע. מרגישה קצת אבודה. אשמח לקבל עזרה או עצה או חיבוק.
ותודה על ההקשבה - ברוכים הנמצאים.

ברוכה הבאה חן

אני שומעת מהדברים שלך שאת מרגישה מאוד פגיעות מול בן-הזוג שלך, אולי גם את הצורך בכנות ואותנטיות (הורדת מסכות), האם זה נכון? גם אני חושבת שאין מקריות, ואני שמחה שמצאת אותנו. שולחת אלייך חיבוק והמון הבנה למצב שבו את נמצאת כרגע. האם ניסית לברר לעצמך למה את חושבת להפסיק את הקשר? על איזה צורך הקשר ביניכם עונה לך? (חיבור, הדדיות, אהבה אולי?), ועל איזה צורך הוא לא עונה נכון לכרגע? (כנות, אותנטיות, וודאות, בהירות?) (הכל בסימני שאלה אוקיי? אם זה לא מתאים לך, אז תזרקי לפח). ולגבי הצרכים שלא נענים, באילו אסטרטגיות את יכולה לפעול כדי לענות לעצמך על הצרכים הללו? לי יש כמה רעיונות לדוגמא - למשל שיחת "יחסינו לאן"
אני חושבת שלפני שהייתי עושה את השיחה הזאת, קודם כל הייתי מתחילה בהרבה אמפתיה לעצמי (להבין קצת יותר לעומק את הצורך שלי בקשר הספציפי הזה, ואת הרגשות שהצורך הזה מעורר בי), ורק לאחר שהצלחתי להבין כמה דברים - הייתי ניגשת לשיחה. מאוד ממליצה לך להתחיל לכתוב בבוקר, אני מאמינה גדולה בכתיבה ובפוטנציאל שלה לעשות שמחשבות שלנו ייראו יותר ברורות ובהירות על הנייר. מה את חושבת על הדברים שכתבתי עכשיו?

chenby

New member
תודה רבה יעל על התגובה

לפני שהלכתי לישון עשיתי מדיטציה שאני מאוד אוהבת - של חיבור לחיה הפנימית פעם ראשונה שהופיעו 2 חיות ולא אחת - הגיעו אליי דובה פנדה ויונה... ופרקתי בפניהן את כל מה שהיה עליי, כל מה שרציתי להגיד לו - וזה לא שיש לי בעייה של חוסר תקשורת פשוט מרגיש לי שזה ממש לא הזמן עדיין לדבר על מה קורה איתנו, אני כן מרגישה שאני צריכה לתת לדברים להיות בלי לנתח עדיין, בקיצור ישבתי עם הפנדה והיונה והן חיבקו אותי כל השיחה ובכיתי להן והתפרקתי על כל מה שקורה בעבודה על חוסר היכולת והאי ודאות של מה אני עושה מפה ואיך אני מתפטרת אבל קודם מוצאת את מה שאני באמת רוצה לעבוד בו (וזה קשה מאוד) ובסוף כל החיות עשו לי הליכת מלאכים (עומדים אחד מול השני כמו ביש לנו תיד ואני עוברת באמצע והם מלטפים אותי מברכים אותי מחבקים) ואחרי שעברתי את כל החיות פתאום ראיתי בשורת מלאכים את החברים שלי המשפחה שלי מלא אנשים שאני אוהבת וגם כאלו שניתקתי מחיי ובסוף - בתום השורה עמדה מולי אני - והתחבקנו - אני ועצמי.... קמתי עכשיו. רגועה,הכל בסדר, אני פשוט רציתי להעיף ממני את תחושת הלחץ והסרטים - לא אוהבת להיות בסרט בגלל בחור - ואת זה בעיקר רציתי להעיף כי אני כן בדרך כלל מנסה לשמור על פאסון... בכל מקרה רציתי את עצמי. וזה מה שקיבלתי. איזה כיף. בכל מקרה אני הולכת לעבודה עכשיו ויהיה לי יום מוצלח בעבודה. ותודה על הפורום המקסים הזה.

netad169

New member
היי חן ../images/Emo85.gif

מצא חן בעיני תיאור המדיטציה שלך. הוספתי בקישור קלפים אינדיאניים ~ קלפי סגולה. כשלוחצים על הקלף, נפתח הסבר. תוכלי לבדוק מה משמעותם של הדב והיונה שהופיעו. יום טוב ורגוע

schlomitsmile

Member
מנהל
איזה קישור מקסים! תודה!!!! מאיר עיניים...תמיד הרגשתי קרובה לחיות (לכן אני צמחונית). עכשיו אני מבינה יותר טוב, את פשר ההזדהות שלי עם כלבים ואיילות...

למעלה