שלום לכולם...סוגייה מעניינת

שלום לכולם...סוגייה מעניינת

אני רוצה להעלות שאלה שמטרידה אותי... אוקיי, אני רק בת 14 אבל עדיין יש לי עקרונות מוצקים מאוד בקשר לחיים, יחסים חברתיים ועוד..
אחד מהם הוא לא להגרר למשחקי כוחות למיניהם(אם אתם מבינים על מה אני מדברת) עם בנות אחרות... כפי שכבר אמרתי כמה פעמים, אני מעריצה את אן שרלי, ורואה בה מעין מודל לחיקוי, שמלווה אותי מכיתה ב'!!(אני עולה לט') האם, לדעתכם, הריב שלה עם גליברט מוגדר כ"משחקי כוחות"? מה דעתכם? אשמח לקרוא...

אכן סוגיה מעניינת

אבל הספר לא טרי בזכרוני כמו בזכרונך... למיטב זכרוני מה שיש שם זה ריב קשה ולא נעים שהופך עם הזמן לפלירטוט. מה בדיוק את מגדירה כ"משחקי כוחות"?

maore

New member
ממש אין לי מושג על איזה ריב מדובר

משחקי כוחות, נראה לי שיש לי דווקא יותר עם בחורים, ולא עם בחורות. אבל בכמה שנים האחרונות אני מצליחה יחסית לא להיגרר לויכוחים, שבהם ברור שהצד השני טועה. אז שיטעו. למה אני צריכה להיות בעונש כי אנשים אחרים לא יודעים על מה הם מדברים? (אני תמיד צודקת בסוף (הכוונה כשהולכים לבדוק את זה). מה לעשות יש לי כנראה זיכרון יותר טוב משל כל שאר האנשים שבוחרים להתווכח איתי. אז אני יודעת שאני צודקת, ולפעמים אפילו לא טורחת לתקן את הטועים.)

חבל שאן היא מודל לחיקוי עבורך

היא לומדת המון, ומצליחה כמורה ואז מתחתנת ונהיית עקרת בית ושוכחת את כל הלימודים שלה. וכן, הריב שלה עם גילברט הוא בהחלט משחק כוח

למעלה