שלום לכולם,סוואדיקאפ..

apocalipse11

New member
שלום לכולם,סוואדיקאפ..

מצאתי את הפורום באופן אקראי בחיפושי אחרי כרטיס לארץ..ידעתי שיש דברים כאלה אבל איבדתי את קצב ההתפתחות של האינטרנט והפורומים אי שם בתחילת המילניום,ואת כל מהפכת הדור השלישי והבלוגים פיספסתי.. והנה אני שוב מחפש דברים מעניינים באינטרנט,כי עכשיו אני באסיה..ובלילה די משעמם לי:) בכל מקרה,- נעים להכיר,אני טום, ואני גר בסיהאנוקוויל,שלחופי קמבודיה. לפני כמעט שנה יצאתי לטיול בן חודשיים ושבוע לפני החזור ידעתי שזה כבר לא עומד לקרות.השילוב של החופש והפוטנציאל העיסקי הימם אותי,זה הרי סוג של מדינת ההזדמנויות(אם יש לך כמה מעות,וכמובן ששכל לא יזיק) אז עכשיו אני כאן,והתבססתי לי יפה.ואני בודק המון דברים,ולפעמים זה קשה סגנון אסיה. אז נחמד לדעת שיש איפה להתבכיין,בעברית,אצל ישראלים שיודעים מה זה קשה סגנון אסיה.. כמובן שהכל נאמר ברוח טובה,שהרי אם לא היה לי טוב בפנים,לא הייתי פה,ואני בטוח שזה נכון לגבי כל אחד במידה זו או אחרת.. אז שוב,נעים להכיר,טום.

prizman

New member
ברוך הבא

בהחלט לא נשמע שיש מה לעשות בסיהאנוקוויל בלילה.

apocalipse11

New member
חחח זה לא שאין מה לעשות,

אבל זה מאוד עניין של אופי-או אם אתה חובב קריוקי:) אין ספק שרגוע פה..אבל זה כיף..אני חושב שאפשר להגיד שקמבודיה היא המערב הפרוע בהשוואה לתאילנד..

prizman

New member
אם להסיק מה 2-3 ביקורים

שלי בקמבודיה, היא בהחלט שונה מתאילנד.

apocalipse11

New member
לילה טוב לכולם..שאלה בבקשה,

אני תוהה בקשר לויזה. -ישראלים מקבלים ויזה קצרה עם ההגעה לשדה התעופה? אני מגיע מפנום פן ויש בכוונתי לבלות מספר ימים בבנגקוק לפני הטיסה לארץ.. בקיצור, ויזה בנחיתה או עוד יום עיכוב בשגרירות תאי עמוק בתוך פנום פן? תודה מראש!

prizman

New member
רוצה לדעת את הדרך הרשמית או הלא רשמית?

בדרך הרשמית זה באמת להגיע לשגרירות בפנום פן, למלא טופס ולהגיש בקשה, זה לוקח כ 10 דקות+30$+ תמונה ומקבלים את הויזה למחרת. אפשר לנסות לדלג על זה ולטוס ישירות, זה הימור מסוים כי אולי תסורב כניסה לתאילנד. אני מעדיף את הדרך הראשונה.

Benkok

New member
לא צריכה להיות בעיה

אני מבין שאתה מגיע בטיסה מפנום-פן ויש לך כרטיס טיסה ביד מבנגקוק לת"א. אם זה המקרה ואתה מתכוון לשהות בתאילנד רק כמה ימים אז אין שום סיבה לסוע לשגרירות תאילנד בפנום-פן. ישראל נמנית עם המדינות שאזרחיה מקבלים אוטומטית אישור שהיה ל30 יום בכניסה לתאילנד, אז אם אין לך חותמות שחורות בדרכון אין שום סיבה בעולם שתסורב כניסה.

apocalipse11

New member
האממ

האמת שזה מה שהנחתי,-גם למגיעים מהארץ יש ויזה חינם בשדה ל30 יום.. תודה שוב

apocalipse11

New member
אממ עוד שאלה אחרונה בעניין

יש בסוואנפום אופציות סבירות להעברת שעתיים שלוש,או לשלם ביוקר על קונקשן תפור? בשביל לסבר את האוזן,ההפרש משמעותי,100 דולר בין air asia לבנגקוק אירוויס..

prizman

New member
זה לא שדה התעופה

הכי מרתק בעולם אבל לשתות קפה, לאכול משהו ולעשן בחוץ אפשר. הכל ביחד עולה הרבה פחות מ 100$.

apocalipse11

New member
תודה ,אבל גיליתי שאין לי הרבה אופציות..

אל על נוחת ב14:20 שעון בנגקוק ואייר אסיה ממריא ב14:50 אין סיכוי שאספיק.. אז מוניות בשני הכיוונים + לילה בעיר,או לילה בנובוטל של סוונאפום, או להגיע כבר הביתה..וגם ככה ייכפה עליי לילה בפנום פן,כי בקמבודיה זה אחרת,והלילה בשבילם זה סוג של טאבו..:)(אין אוטובוסים,מוניות,ולי לא יהיה כוח לנהוג) איך כבודו פריזמן מעביר את זמנו בגולה?

prizman

New member
ברור שאין סיכוי

לנחות ב 14:20 ולהמריא ב 14:50, גם אם זה היה 15:50 לא היה לך סיכוי. לא נראה לי ששווה לך להיתקע בנובוטל, קח מונית לעיר, יהיה הרבה יותר נחמד. לילה בפנום פן לא נראה לי כ"כ נורא, ביליתי שם כמה. אם תיקח מקום על סיסוואת קי אז תמצא כמה מקומות שפתוחים עד מאוחר, מניח שאתה מכיר יותר טוב ממני. איך מעביר את הזמן? חברים, טיולים, עסקי בורסה, אותם הדברים אבל לאט.

למעלה