שלום לכולם סוף סוף אני כאן

shushu34

New member
שלום לכולם סוף סוף אני כאן

קוראים לי שרון כרגע ללא עבודה מסודרת (עבדתי בגן בחולון) , יש לי עסק קטן שניקרא "עולם הבובות של שרון" שנימצא בדוכן בת"א מול בית לסין למי נתקל בי. למדתי בבי"ס לתאטרון בובות בחולון והתמכרתי ,מחפשת כרגע להתמקד רק בבובות. סליחה מראש על הכתיבה המוזרה שלי אני לא בלוגרית פעם ראשונה שאני כותבת בפורום.

ayaly2

New member
ברוכה הבאה שרון../images/Emo140.gif

שמי איילה ואני שולחת לך מסר אישי לגבי עבודה בחוללון

ברוכה הבאה שרון !

(גמני לא בלוגרים ובכל זאת שורדת את הפורום לא רע
) לא הצלחתי להיכנס לקטגוריות של התמונות באתר שלך ...

שרון סוף סוף הגעתי אלייך, ברוכה הבאה!../images/Emo140.gif

הבובות שלך מיוחדות , עדינות וכייף לנו שהצטרפת למשפחתנו. תודה רבה על השיתוף וסליחה על האיחור בקבלת הפנים.
דבוש

והיא גם מותק של אדם - מעדות אישית

פגשתי את שרון בדרכי הביתה מהצגה ביום חמישי וזאת לאחר פעמים רבות שחיפשתיה לאחרונה גם עבור חבר חדש מהפורום שחיפש דרך ליצור איתה קשר וגם כדי להציע לה להצטרף לכוחותיינו אבל לא מצאתיה... לפתע ראיתי את הודעתה בפורום ויום למחרת כאמור גם תפסתי אותה מקפלת את הדוכן ברחוב דיזינגוף בשעת ערב לחה למרות האיפור שעוד היה מרוח חלקית על פני ואגלי הזיעה על מיצחי ניגשתי וברכתי אותה באופן אישי על הצטרפותה והסברתי לה שהיא יכולה להרגיש נוח לכתוב איך ואת מי שהיא מבלי להיות "בלוגרית" כהגדרתה סיפרתי לה עד כמה כולם מקסימים, חמים,ידידותיים ונכונים לעזור ( כמובן ששיקרתי אבל אל תגלו לה כדי שתרגיש נוח לפחות בהתחלה
) שרון כאדם מתוקה בדיוק כמו בובותיה
אז הנה גם בפורום אני מברך אותך שוב וואלקם

shushu34

New member
דודי תורה רבה על היחס החם ,

אתה בן אדם מקסים ודואג ,זוהי בהחלט תחילתה של ידידות נפלאה.

shushu34

New member
,תודה רבה על הקבלת הפנים החמה

אכן כמו שדודי ציין אני מרגישה כאן כמו משפחה אשמח להיות כאן וכבוד הוא לי להשתייך לפורום הזה עם האמנים המוכשרים.

shushu34

New member
תודה רבה על קבלת הפנים החמה

אכן כמו שדודי ציין אני מרגישה כאן כמו משפחה אשמח להיות כאן וכבוד הוא לי להשתייך לפורום הזה עם האמנים המוכשרים.

למעלה