שלום לכולם. עדכון לחברי הפורום.

שלום לכולם. עדכון לחברי הפורום.

לאחר פרישתן של מנהלות הערוץ מניהול הפורום כפי שנמסר בהודעה הזו. קיבלתי על עצמי הבוקר להחליף אותן. שמי אבי, אני נמצא בפורום הזה כשנתיים,גולש קבוע באתר תפוז ואחראי על פורום ווינר וטוטו. מנהלות הערוץ לא עזבו את הפורום אלא ישארו וישתדלו לתת מענה לשאלות הגולשים .לצורך כך הכינויים שלהן הודגשו בצבע אדום. אני כאן בעיקר כדי לשמור על הסדר,להבליט את ההודעות הרלוונטיות ולנסות לקדם את הפורום. כרגע הבעיה הבולטת של הפורום היא ריבוי הודעות ההערצה לסדרות שמשודרות בערוץ. אפשר לפתור זאת אם הבנות הנחמדות או "בנות המצווה" כפי שקורא להן גד, יפתחו קומונת מעריצים עבור כל סדרה שהן אוהבות. זה הליך פשוט שאין צורך לבקש רשות מאף אחד כדי לפתוח קומונה ואתן יכולות להביע שם את ההערצה שלכן כמה שאתן רוצות. אם אתן מעדיפות להישאר בפורום,בכיף. אך תאלצו לשמור על פרופורציות ולהשאיר את כל התגובות בשרשור אחד. כי כך מתנהלים דברים בפורום תקין. יש לא מעט גולשים וגולשות שנעלמו מהפורום וחבל. אני מקווה שעם הסדר ישובו הדיונים המעניינים סביב סדרות הערוץ. כל בקשה או רעיון שאתם רוצים לקדם בפורום,אתם מוזמנים לפנות אליי במסר פרטי. תודה והמשך גלישה מהנה.

בהצלחה אבי../images/Emo87.gif

ראה עזרתי כמוצעת לכל. לא כתבתי כאן הרבה זמן ורק קראתי (קריאה ממש קצרה כי הרוב קללות ושטויות מהסוג הזה) בהצלחה בתפקידך. למרות שאתה כבר מנהל פורום

ih10

New member
בהצלחה

שמח לשמוע שמנהלות הערוץ ימשיכו לבקר מדי פעם, זה באמת הרבה יותר מתאים מאשר לדרוש מהן להיות שוטרות של הפורום. נקווה שהאנשים הנכונים יפנימו את מה שאמרת ומה שקרה פה בתקופה האחרונה ייפסק

anazapela

New member
בהצלחה! ../images/Emo140.gif

כל הכבוד על היוזמה והרצון הטוב.

chiff4

New member
יש לי שאלה אליך

אתה צופה בכלל בתכניות של הערוץ הזה בקביעות ? אם כן באיזה תכניות?

יש כמה סדרות שאני משתדל לא לפספס

אבל תמיד אני מפספס כמה פרקים כי אני בדרך כלל לא בבית בשעות הערב וגם אם אני מקליט אני לא מוצא זמן לצפות. אל תדאג,גם אני משתדל לצפות בתוכניות של קונאן והקטע עם פאביו השבוע היה גדול! אולי תפתח פינה שבועית ותכתוב בה את האורחים שצפויים להתארח אצלו..?

למעלה