שלום לכולם. עדכון על ליאור

ilana k

New member
שלום לכולם. עדכון על ליאור

ליאורי ממשיך את הגמילה שלו, ובינתיים מאוד קשה לנו. (אפילו קנינו כבר מייבש, כי לא עומדת בקצב של הכביסות), אבל אני לא מתייאשת כי אני רואה שיפור קטן וגם אין דרך חזרה. ביום ראשון 7.1 יש לנו ביקורת אצל ד"ר בור ואחריה שוב נעדכן. כפי שנראה לי הכל בסדר עם הרגל (טפו, טפו, טפו). ליאורי בזמן אחרון המון חולה. וגם עכשיו כשאני כותבת הוא שוכב במיטה עם חום 40 כמעט (מסכן שלי). חוץ מזה הכל בסדר. ילד מקסים, נהנה בגן מכל רגע, אפילו כשרואה אותי באמצע יום, אומר לי שלום, נשיקה וממשיך הלאה עם הגן. וכהוכחה שהילד שלי מקסים אני מצרפת תמונה בשביל להשוויץ . לכל החוגגים את הסלבסטר. שנה טובה לכם. שנה של בריאות, אושר ושמחה!!!

הי אילנה

ראשית, מאחלת לליאור החלמה מהירה. שנית אני חושבת שיש דרך חזרה. רוצה לאמר לך שעם אמיר שלי שהיום בכתה ג', התחלתי גמילה וכנראה שהוא לא היה לגמרי מוכן. הוא נורא רצה ואני הלכתי איתו. אחרי שבועיים או אולי יותר - ראיתי שזה ממש לא זה והוא לגמרי לא בעניין. התלבטתי מה לעשות. בסוף החלטתי שאני מחזירה אותו לטיטולים. זה היה צעד נבון מאוד. חיכיתי עוד שלשה - ארבעה חודשים ואז הוא ניגמל צ'יק צ'אק. אני חושבת שעכשיו כשליאור חולה - אפשר לאמר לו שהטיטולים יעזרו לו ויקלו עליו ולחזור לטיטולים בלי לעשות מזה עניין גדול. אני כותבת לא כביקורת חלילה וחס - אלא, את יודעת, כדי להראות שאפשר גם אחרת. . . בכל מקרה - בהצלחה!

אוי הוא מתוק ובאמת, גדול!!!!!

מקסימון, אני זוכרת שהוא נולד, נשמעת כמו הסבתות אבל באמת שזוכרת....

גם אצלינו הי חזרות

אף פעם לא עשינו מהחיתול סיפור, או מגמילה. חשבתי כמה פעמים שהוא בדרך אבל הוא לא היה. מעולם גם לא נתתי לו פרס או משהו בסגנון. אושרי החליט לבד בגיל שנתיים ושמונה (פסח שנה שעברה) שהוא נגמל. ואז זה קרה בן לילה. מאז ועד היום הו לנו מקסימום 10 פיספוסי פיפי ופספוס קקי אחד. אני חשבתי שיקח לו יותר זמן להיגמל, לפחות גיל שלוש. לפני חופשת פסח לקחתי אותו לגן החדש שלו, כדי שיכיר. התחלנו רשמית את הגן אחרי החופשה. אושרי שם לב שכולם שם עושים פיפי בשירותים, אני לא הוצאתי על כך מילה. אמרנו לאושרי שהוא עובר לגן של גדולם, מישום שלא הייתה לי דרך אחרת להסביר לו למה הוא עוזב גן אחר. איכשהו אושרי עשה 1+1 והחליט במהלך החופשה שהוא גדול ולא צריך חיתול. והוא היה ממש שמח עם זה וזה פשוט בא לא בקלות. בעצם אני מחזקת את מה שאורנית כתבה. יש דרך חזרה, ובסה"כ ליאור עוד ממש קטן. אם יש לחץ וציפייה גדולה מסביב לנושא זה מאוד מקשה. אחלה הוכחה יש לך שהוא ילד מקסים (-:

למעלה