שלום לכולם.. עוד קורבן

• פותח הנושא yn3
  • פורסם בתאריך

yn3

New member
שלום לכולם.. עוד קורבן ../images/Emo3.gif

שלום כולם, מאוד שמחתי לראות את הפורום הזה. כמובן שהייתי שמחה יותר אם לא היה צורך בו, אבל עדיין נחמד לראות שאני לא לבד... אובחנתי בפיברומיאלגיה לפני 4 שנים, ו"למזלי" חליתי לפני 8 שנים בדלקת מפרקים כך שהאבחון היה "יחסית" מהיר. אחרי כל הבדיקות והרופאים, בביקורת רגילה אצל הראומטולוג שלי שטחתי בפניו את כל הקיטורים שלי ואז הוא לחץ על הנקודות האלה. כשהוא הצליח לגרד אותי מהתקרה הוא אמר מה לא בסדר איתי ורשם לי אלטרולט. מאז הספקתי להכפיל מינונים בקצב מטורף, אבל הצלחתי לסיים צבא (בתור מתנדבת כמובן, עם כל הפטורים וההטבות האפשריים וגם כאלה שלא), לעבוד ולהתחיל לימודים. אבל אני בתקופה רעה עכשיו. כל הגוף כואב, אין לי כוח לכלום, לא יכולה לקום בבוקר (בניתי את כל מערכת השעות שלי כדי שלא יהיו לי שיעורים בשמונה בבוקר), מנקרת בשיעורים, עצבנית בלי סיבה וסתם הרגשה שאני לא אני. אתם יודעים איך זה. ולמרות שהחברים שלי נהדרים ומתחשבים, זה עדיין נחמד יותר לבכות לאנשים שעברו את זה כבר
אז תודה שאתם פה
יערה

dodo281

New member
הי יערה../images/Emo13.gif איזה עברו ../images/Emo35.gif ../images/Emo70.gif הלוואי

עוברים ועוברים ועוברים......, בעצם - נכון - גם בלשון עבר - גם הווה - ונראה שעגם עתיד ...... אבל - אנחנו כאן - וגם בוואלה - בפורום תשישות ופיברומיאלגיה , בין השאר - כדי שניתן יהייה לקטר חופשי חופשי - יומי, חודשי - ככל שתבחרי
על כולנו לקיים "מצוות-קיטורים"
- כדי להפחית חלק מן העומס - ונשמח לשמוע גם את קיטורייך - קוטר חדש - תמיד מעניין - אז - קדימה - תני לנו יותר חומר קריאה - ונשתדל להחזיר לך מעת לעת באותה מטבע
, אך גם באחרות
וחייבת לאמר לך - כל הכבוד !!!! - עם מחלת מפרקים ופיברו - ואני יודעת בדיוק על איזה מצב פיברו את מדברת - כשאת מציינת "לגרד אותי מהתקרה" בבדיקת הנקודות - הרקורד שלך מרשים -
-
אני גם כאן, אך בד"כ - בפורום בוואלה - וכדאי שתכירי גם אותו, להשתמע

זוהרה7

New member
יערה בוקר טוב

מצטערת לשמוע על מצבך גם אני הייתי שמחה באם לא היינו צריכים את הפורומים האלו ואת התמיכה, אבל לאור המצב שלנו והרצון שלנו לדבר על הדברים הכואבים לנו, אין מקום אחר שמתאים יותר, כל הכבוד שלמרות הפיברומיאלגיה המשכת עם הצבא אפילו בתור מתנדבת, כך את מרגישה שגם תרמת משהו בקשר ללימודים, טוב עשית שלקחת מערכת שתתאים לך יותר למצב. כי בתי שחולה בתשישות כרונית לקחה מערכת מלאה והיא באמצע השנה בנפילה ואני לא יודעת איך תצליח לגמור את השנה. אני המנהלת השניה מהצמד זוהרה ו-דודו מהפורום תשישות כרונית ופיברומיאלגיה בוואלה ואת מוזמנת אלינו. כל טוב, זוהרה*

yn3

New member
תודה לכולכם על קבלת הפנים ../images/Emo9.gif

מבחינת שעות לימוד מערכת השעות שלי מלאה, אבל תכננתי אותה ככה שהלימודים יתחילו מאוחר ויסתיימו בערב (כשאני יחסית ערנית יותר) ולא יתחילו בשמונה בבוקר כשאני לא מצליחה לגרד את עצמי מהמיטה. וגם החוכמה הזאת עלתה לי ביוקר... בשנה א' לא חשבתי על זה עד הסוף ושנה שלמה הגעתי בקושי לשיעורים של שמונה בבוקר (כמובן הקורס הכי קשה של השנה...
). בכל מקרה אני מאחלת הצלחה לבתך בלימודים
אני יודעת שמבחינתי תקופות המבחנים נורא קשות. הפיברו' מתעוררת לחיים בכל פעם שיש מבחן באופק... יערה

daud

New member
אין בעד מה...........ו

ו לגבי התעוררות הפיברו אני מניח שזה קשור למתח של שרירים בעקבות מתח נפשי נורמאלי שמגיע ביחד עם מבחנים
אם כי אני בטוח שתופעה כזו תגרום לכל מי שמאמין שהשורשים של הפיברומיאלגיה הם נפשיים למצוא תימוכין לאמונה שלו.

daud

New member
היי יערה

כיף לראות שאת הצלחת אפילו לעשות צבא עם פיברו והתשישות (אני לא הייתי מצליח) ו לראות ש את גם לא מוותרת על האוניברסיטה
ו מצליחה להתמודד עם "חיים נורמאליים" (או איך שקוראים לזה |
| ) ולהמשיך ולהתפתח. ולהתקדם
יש עוד כמה חברה בגילך אם כי אחת מאלו שהיתה מגיעה הרבה לפורום זה הפסיקה להגיע בגלל כל מיני הטרדות ואספקטים טיפוסים לא רצויים שנמצאים בפורום ו גם כי היא מעדיפה לא להפנות יותר מדיי אנרגיות לכיוון המחלה ו אני חייב לאמר ש אני מבין אותה אבל אני אישית כמוך !!! אני שומר על קשר עם הרבה חולים בפורום באי.סי.קיו. ובטלפון כי פשוט אי אפשר להסביר מה עובר עלינו למי שלא עבר את זה בעצמו. אז תמשיכי לבקר כאן ו תגלי ש כאן זה מקור מעולה לא רק לתמיכה אלא גם ל"תכלס" כמו מידע על טיפולים ומחקרים ושאר נדברים שקשורים למחלה הדבילית שמשום מה קפצה עלינו

למעלה