שלום לכולם עזרה בבקשה

lorany

New member
שלום לכולם עזרה בבקשה

אני שוקלת לאחרונה להתחיל לשחק פוקר על כסף באינטרנט, ואני קצת חוששת. אני צריכה כמה עצות מכם מכיוון שאני חסרת נסיון בעניין הזה. חשוב לי שהאתר יהיה אמין ובטיחותי. מה ההבדלים בין פוקר סטארס ופול טילט? ולפי מה שהבנתי כדאי להתרחק מויקטור צ'נדלר פוקר. אם אני רוצה לשים קצת כסף בחשבון אני חייבת לערב את חשבון הבנק הפרטי שלי? כי שמעתי שאפשר לטעון כרטיס. ובכלל מה הסיפור של רוב האתרים הגדולים למשחקי פוקר? למה הם לא מקבלים כרטיסים ישראלים? אפילו אמריקן אקספרס אין להם הנבלות. אבל המליצו לי על קייק פוקר. מישהו מתנדב לשמור איתי על קשר? אני אשמח למישהו שמבין. תודה.

darkAI

New member
למרות שאין לי ניסיון עם ויקטור צ'נדלר,

אכן הייתי ממליץ לא ללכת על הפלטפורמה הזאת. כמו גם לא על ultimate bet או iPoker. הרשימה ממשיכה עוד הלאה. מהניסיון והידע שלי, פול טילט ופוקרסטארס אמינים באותה מידה, שהיא 99.99%. שניהם מסתמכים על מנגנון RNG אמין שמבטיח ראנדומליות מלאה בבחירת הקלפים ושניהם עברו ועוברים בדיקות אמינות מקיפות. cake poker גם נהיה יותר ויותר פופולרי לאחרונה אז אני מנחש שהוא אמין גם כן, אך אין לי שום דבר קונקרטי בנושא. את יכולה להפקיד דרך ויזה, למרות לפי מה שהבנתי זה כבר לא אופציה. דרך אחרת היא לרכוש כסף ממישהו שמוכר[למשל אני
] בבחירה בין פוקרסטארס ופול טילט, המלצתי האישית היא להירשם לפול טילט דרך אתר שמספק רייקבאק. ברמות הנמוכות, יחד עם רייקבאק, פול טילט ללא שום צל של ספק יותר משתלם.

lorany

New member
שאלה

מה זה רייקבאק? לא נתקלתי במושג הזה עד היום.

darkAI

New member
ה"בית", כלומר, תוכנת הפוקר עצמה

מרוויחה ע"י זה שהיא לוקחת אחוז מסויים מכל קופה ואחוז מסויים מכל טורניר. בטווח הארוך, זה יכול להגיע לסכומים עצומים. רייקבאק אומר שכל סוף שבוע את מקבלת אחוז מסויים[בפול טילט זה 27%] ממה שהבית עשה ממך. כלומר אם בשבוע מסויים הבית עשה ממך $200 בעמלות, את תקבלי בסוף השבוע מתנה $54.

2המרפא

New member
לפי מה שאני הבנתי הסיבה שלא מקבלים

אשראי זה כי חברות האשראי חוטפות קנסות כבדים מאוד על מתן האפשרות להכניס כסף לחברות סליקה שמתעסקות בהימורים. הסיבה שאי אפשר אמריקן אקספרס היא בגלל העמלות המגוחכות שהם גובים על כל עסקה אינטרנטית. את מוזמנת לשמור על קשר ולהשאר בפורום נשמח לעזור

Caro Kan

New member
את יכולה לקבל 50 דולר חינם דרך האתר

pokerstrategy: http://www.pokerstrategy.com/home/ להפקדה באחד האתרים שתבחרי מתוך הרשימה שהוא מציע. לטווח ארוך משתלם יותר לשחק דרך אתרים שמציעים רייקבאק. תלוי בך.

יוהדיקו

New member
חחח, למה לא הינה קישור ל50$ לפול טילט בלי

לענות על שאלונים של מבחנים ובתנאי שאין לך חשבון פתוח במחשב/בבית של פול טילט! http://www.freepokercashbankroll.com/Sign-Up.html

יוהדיקו

New member
יותר חשוב שיהיה לה במה להתחיל קודם

אם זה ילך לה תמיד אפשר לפתוח אח"כ חשבון נוסף עם רייק דרך אפלייט

2המרפא

New member
לא עדיף לה לקבל את הכל בהתחלה במקום את הבלגן

של חשבונות כפולים בפול טילט? למה פשוט לא לשחק בשלווה וגם ללמוד משהו בדרך?

darkAI

New member
ולהסתכן באיבוד 2 החשבונות.

לא רואה סיבה לא לפתוח חשבון עם רייקבאק מלכתחילה. פרט כמובן לעובדה שאתה רוצה להרוויח עליה.

יוהדיקו

New member
מה זה היה רציני מה שרשמת DARKAL.?

מה יש לי להרוויח פה? אני נתתי לה כתובת ל100$ בלי שלאלון ובלי כל קישור אישי להבדיל מהפוקר סטרטגי ששם כל אדם שאתה מביא מהקישור אתה מרוויח עליו כסף פה הכל מתבסס על מחווה ושיתוף באופציה שאליה נכספתי רק לאחר שפתחתי חשבון! אז כל מה שעומד מאחורי זאת כוונה טובה לעזרה ראשונית ולא עשיית רווחים!!! לא כול הישראלים חושבים קומבינה, חיים קומבינה, או קוראים לעצמם בשמות כמו קומבינה...

modz0r

New member
אתה מסתכל לטווח הקצר

כל אדם שמתכוון לשחק ברצינות באינטרנט, צריך להסתכל גם על הבונוסים שמתקבלים מהאתר שהוא משחק בו, בעקבות המשחק. ב-FTP הדבר הכי חשוב זה הרייקבק, וזה חשוב לפתוח חשבון עם רייקבק במידה וזה אפשרי. במידה ונרשמים דרך פוקרסטראטג'י מקבלים רייקבק, מעבר ל-50$+50$, ככה שזה חשוב להירשם דרך אתר כזה. בכל אופן זה מאוד לא מומלץ לפתוח 2 חשבונות, מכיוון שלאתרי פוקר יש zero tolerance policy, ומבחינתם אם עשית דבר אסור (כמו פתיחת 2 יוזרים) והם מגלים את זה, הם מבטלים לך את היוזרים ולא נותנים לך לשחק יותר, ככה שאתה תאבד את כל הכסף שיש לך.

darkAI

New member
צודק, לא שמתי לב שזה הולך ישירות לאתר, מצטער.

כ"כ התרגלתי שאנשים פה נותנים לינק לאתר הזה רק כדי להרוויח במקום למשהו עדיף כמו pokerstrategy ועוד ממליצים לפתוח 2 חשבונות בלי להתחשב בהשלכות של זה.. אבל במידה ואתה רוצה לעזור, אני ממליץ לך להמליץ לאנשים לא לוותר על רייקבאק. רייקבאק הוא אחד הדברים הכי חשובים למי שמתכנן לשחק פוקר לאורך זמן. כרגע אצלי הוא מגיע לסכומים של כמה מאות שקלים בשבוע ועוד צפוי לגדול עכשיו שאני עולה לסכומים יותר גבוהים. כעצה ידידודית - אני ממליץ לך לחפש איך לשחק עם רייקבאק במידה ואין לך כרגע, בלי זה אתה פשוט מוותר על רווח בסכום עתק.

למעלה