שלום לכולם, עזרה בבקשה!

שלום לכולם, עזרה בבקשה!

היי לכולם, שאלה לי אליכם:
אני בת 21 אחריי קורס השלמת בגרות במתמטיקה...בתעודת הבגרות שלי הציון הסופי ב01 הוא 74 וציון התת ב-02 הוא 47, בשאלון השלישי יש לי "חסם" בגלל ציון נמוך מדיי.
נבחנתי בחודש שעבר שוב בשאלונים 801 ו-802, לא הלך לי מי יודע מה ואני עדיין לא יודעת את הציון...האם הציונים הללו במתכונת החדשה מבטלים את הציונים הקודמים? אני צריכה להיבחן ב-803 ב-11 ביולי, כמה אני צריכה להוציא כדי לעבור לפי הציונים הראשוניים שלי אם הם נחשבים בכלל? או שהציון ב803 הוא תלוי רק מה שעשיתי במועד האחרון, בחודש שעבר? חייבת לציין שמאוד מאוד קשה לי עם המקצוע הזה אז תשתדלו שהתשובות יהיו אופטימיות עבורי >< מה המינימום שאני צריכה לעשות מעכשיו כדי -רק- לעבור?...
תודה לעונים, זה חשוב לי מאוד. ויום טוב :)

matan21b

New member
תשובה

כעיקרון השאלונים 001,002,003 מתכנית הצבירה חופפים לתכנית החדשה (801 וכו'), לכן לשאלתך האם הציונים החדשים מבטלים את הישנים (במידה ואני מבין נכון ואת זכאית לתעודת בגרות) אז התשובה היא שלא, וייחשבו לך רק הציונים הגבוהים ביותר. ז"א במידה והצלחת לשפר את אחד השאלונים את יכולה להציג את הספח אותו תקבלי מבית ספרך, ועל פיו לעשות את החישוב החדש, ואם לא את יכולה פשוט להתעלם מהציון הנמוך.

בהתייחסות לציונים הנוכחים (74 ו47) הציון המינימלי אותו תצטרכי לקבל ב803 הוא 51 (בערך), וזאת כי משקלו של שאלון 803 הוא 45% מכלל הציון הסופי.

בהצלחה
מתן

למעלה