שלום לכולם, עזרה במשחק בין חברים

שלום לכולם, עזרה במשחק בין חברים

אנחנו 7 אנשים שמשחקים הולדם כמה כמה שנים בימי חמישי. בגלל שהמשחק הוא בין חברים אנחנו משתדלים לא לגרום לסכומים לעלות יתר על המידה אבל מנסים לשמור על רמת עניין וסיכון בכל זאת. יש ביננו הסכמה שאחרי כל הרייזים שעושים ביד אחת סכום הסכום לא יעלה על 40 שקלים { אנחנו משחקים בגיטונים שמחולקים לחצאים, שקל אחד = 2 גיטונים] לאחרונה יש בעיות כי הסכומים לא מאיימים ואנשים נכנסים עם פחי אשפה ומנצחים ביג סליק. אני אשמח לקבל הצעות יעול מנסיונכם...בבקשה תצילו אותנו לשמור על רמת משחק על בסיס ידע ופחות על מזל. תודה מראש...

Kgt1

New member
אין שום פתרון קסמים... תעלו את הלימיט שלכם.

דבר ראשון

כמו שהבנת גם אני פיל גאה מהג'ונגל דבבר שני רעיון שעשינו אצלנו עברנו לטורניר ככה שמי שמפסיד יש לו שני ריביים וככה אני משחק יותר בשביל לא לשבת בצד

כבוד למזרחי...

הבעיה בטורניר זה שיש אנשים שיצאו ראשונים וישבו בצד, ואנחנו נפגשים פעם בשבוע אז עלול להיות מבאס לחכות בחוץ.. למגיב הראשון איזה העלאה לעשות? אני מתכוון בדרגות של ההעלאה, נאמר לפני הפלופ?כמה אחרי הטרן כמה אחרי הריבר?

DEANC

New member
תעלו את הכל

אם בליינדים של 1/0.5 לא משמעותיים בעיניכם, תעלו אותם. תשחקו 4/2 בלי הגבלת קופות ותראו איך המשחק מקבל רצינות. בכל מקרה, אני תומך בשיטת הטורניר. אחרי פעם-פעמיים שמישהו מתייבש בצד, הוא מבין בפעם הבאה כדאי לו להשקיע יותר.

תעשו רייז לימיט 40. כלומר מותר להעלות

במקסימום 40 וזה שאחריו יכול לעלות בעוד 40. אם הקופות לא גדולות זה אמור לשמור על יחס קופה סביר . תעלו בליינדים ל1-2.

eyal5005

New member
עוד הצעה

תעשו BUY IN למשחק נגיד סתם 100 שקל = 1000 ג'טונים. שחקו עם יותר ז'טונים , ככה המשחק יקבל ערך, ואנשים לא יעשו ALLIN סתם ככה.

למעלה