שלום לכולם עזרה דחופה אני במצב קשה

hentiti

New member
שלום לכולם עזרה דחופה אני במצב קשה

אני נערה בת 17 ואני וחבר שלי היינו ביחד הפין שלו נכנס אליי אבל לא עד הסוף והיינו במשגל זה קצת זמן. החבר שלי לא גמר בתוכי אבל אח"כ גמר. האם יש סיכוי שנכנסתי בכל זאת להריון? ואם הפין שלו נכנס קצת ולא עד הסוף זה אומר שאני עדיין בתולה או כבר לא? אח"כ שנכנסתי לשירותים ראיתי קצת קצת דם. אודה לכם מאוד אני בקושי רב. חן.

אז ככה

מצד אחד , הדם יכול לנבוע מפציעה כלשהיא שהוא גרם לך ומצד שני קריעת קרום הבתולין . (אם אני לא טועה ,קרום הבתולין נמצא כ-3ס"מ רחוק מהשפתיים - עשי את החישוב ) ושוב .. בקשר להריון . מצד אחד הוא לא גמר בתוכך , אבל מצד שני , יכולות לפני גמירה להשפך "טיפות אהבה" .. מבלי משים . אם את מאוד לחוצה , ועוד לא עברו 72 שעות קחי פוסטינור . מלבד זאת חכי למחזור - ונסי להרגע כדי לא להשפיע על זמן קבלתו . בהצלחה . בכל מקרה את יכולה לפנות לפורום סקס לנוער .

היי../images/Emo140.gif

בתכלס אין באמת סיבה לקליטת הריון אם הוא לא גמר לך בתוך הנרתיק. אבל אי אפשר לדעת, יכול להיות בזמן המשגל הוא הפריש לתוכך זרעים. אני מציע לך לקנות בדיקת הריון באחד מבתי מהרקחת רק בשביל שתהיי רגועה ולא תחששי לחינם. ולגבי זה שהוא החדיר חלק מהפין ולא את כולו, לא תמיד על הפעם הראשונה בחורה מאבדת את בתולייה, זה יכול לקחת מספר פעמים של קיום יחסי מין עד שהקרום יקרע, הדם שירד לך יכול להיות מהרבה סיבות, כמו חיכוך הפין על עור יפה וכו'... אני מציע שתלכי לרופאת נשים, שתבדוק אותך ותיתן לך את התשובות לכל השאלות. בהצלחה....

../images/Emo67.gif

עור יפה = עור יפה |תיקון טעות| ... נו, כוחו של התת מודע

hentiti

New member
תודה רבה רבה עזרתם לי מאוד

הרגעתם אותי ועזרתם לי מאוד אני מודה לכולם. חן.

למעלה