שלום לכולם ! עזרה

שלום לכולם ! עזרה ../images/Emo13.gif

אם אתם זוכרים אותי אז חזרתי.. אני כרגע כבר כמעט חודשיים בצבא והגשתי כבר מועמדות ללימודי רפואה בב"ש ובאת"א (עתודה רפואית) קיבלתי היום מכתב מבן גוריון שהם מזמנים אותי לריאיון אצלם ביום שישי בעוד שבועיים. עכשיו, הסכם שלי הוא בערך רק 747, בערך 20 נקודות (!!) פחות מהסכם שצריך כרגע לקבלה.. אבל! לפי מה שהבנתי קבלה לריאיון = עברתי את הסף של הציונים, ומעתה כל מה שיקבע אם אני אכנס או לא יהיה הריאיון והציונים כבר לא משנים. זה נכון? תודה ! ובהצלחה לכולם ..

אגב, אני זוכר שקראתי בקומונה שיש

איזשהו ספר שקוראים שעוזר בריאיונות.. "האזמל" משהו?

vadim88dd

New member
יש סכם יותר נמוך

הסכם לעתודאים ללימודי באב"ג, יותר נמוך במעט מהסכם הנידרש. אך אני שמעתי שהם מאפשרים קבלה לראיונות מסכם של עד 10 נקודות פחות, יכול להיות, ואני מקווה בעצמי שאני טועה. כי גם אני מתמיין לעתודה, עם זימון לראיונות, כאשר סיכוי קלוש שאני אעמוד בסכם הנידרש.. בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה!!

morancho1

New member
היי!

ברוכים השבים:) לשאלותייך: הסכם ממה שאמרה לי המזכירה עומד כרגע על 766. לכן מוזר שקיבלת זימונים עם סכם 747.. לפי דעתי חישבת את הסכם לא נכון, או בשיטה הישנה אחרת איך היו מזמנים אותך? תבדקי את הסכם שוב במחשבון של אב"ג הוא יחשב לך בשיטה החדשה! לגבי שאלתך השנייה: לאחר שהתקבלת לראיון באב"ג, כל מה שמשנה זה הראיון, והסכם כבר יוצא מהתמונה... שיהיה לך המון בהצלחה!

ארגינין

New member
זה ממש לא מדוייק

אחרי שעוברים ראיונות מרכזים את כל הנתונים של החבר'ה שעברו ומסתכלים על איך הלך להם בראיונות ב-י-ח-ד עם הסכם שלהם... ואז ה- 70 או כמה שזה לא יהיה עם הדירוג הכי טוב מתקבלים.

morancho1

New member
מדוע אתה סבור כך?

אני הייתי אישית ביום הפתוח שלהם שנה שעברה, ויו"ר ועדת קבלה ציין שברגע שמגיעים לראיון לא מסתכלים על הסכם..

ארגינין

New member
אני סבור כך מכיוון ש

בראיונות בשנה שעברה חילקו דפים עם הסבר על מה קורה עכשיו ומה קורה בהמשך. שם היה כתוב שבסופו של התהליך המועמדים שעברו את הראיונות ועם הסכם הטוב ביותר יתקבלו. אני מניח שהשנה תקבלו דפים אולי הם יהיו מעודכנים ויהיה כתוב שם מה הולך..

morancho1

New member
כמה מוזר..

היו"ר החביב לא הזכיר את ז-ה כשאמר שהסכם לאחר הקבלה לראיונות לא נחשב.. מעניין מה זה אומר על הגישה של ב"ש. האם יש נטייה לשנות את השיטה למשהו כמו מו"ר, שהיכולת הבין אישית שאתה מפגין חשובה, אבל משתקללת עם הסכם שלך..

ארגינין

New member
מה זה אומר על הגישה?

הגישה שיש לכל אוניברסיטה, רק עם ראיונות לדעתי. גישה שאתה צריך לעמוד בציונים מסויימים, ולהראות שאתה טיפוס מסויים בראיונות (לא שאני חושב שהראיונות תמיד משקפים איזה בנאדם אתה.. אבל זאת המטרה שלהם לפחות).

morancho1

New member
בעבר, ככל הידוע לי,

הסכם היה מדד לקבלה. ואחכ הראיונות כאשר מרגע שהתקבלת לראיון לא הסתכלו על הסכם. מה שדיברת עליו, שמסתכלים על הסכם בתום הראיונות..מראה על שינוי מגמה בב"ש. מגמה שדומה למדיניות שנהוגה במו"ר בה אין הפרדה בין סכם להתרשמות מראיון והם משוקללים יחד. אני לא נכנסת עכשיו להגדרות של מה יותר טוב, כי להגיד לך את האמת, אין לי מושג מה יותר טוב, אחרי שאני אהיה שם אני אוכל להעריך את כל העסק יותר טוב.. אבל מה שזה כן מראה, שב"ש, כמו ירושלים, והטכניון, נעה לכוון מו"ר. כנראה מו"ר יותר COOLI בימים אלה..

nightriders

New member
עוד עושים שם מבחן אוסטרלי?

או הפסיקו כבר עם הנסיון המוזר הזה?

anabioein

New member
תמצית הרוע של היקום. הוא הכיל שאלו

ת חישוביות וניתוחי טקסט שהזכירו פסיכומטרי (במקרה כל השאלות היו קשורות לאוסטרליה, לאוכלוסיה שלה ולבעלי החיים שלה), בנוסף לשאלות שהזכירו את השאלות הטכניות במבדקים לקורס טיס ובתור בונוס- שאלות אתיות שבהן אתה לא יכול לצאת בסדר.

../images/Emo2.gif לפחות הם סיימו עם זה

כנראה שיש להם טראומה כ"כ חזקה שהם מפחדים להוסיף את המו"ר... ד"א מישהו כאן קרא את הראיון בידיעות עם פרופ' רבקה כרמי? הופתעתי לגלות שהיא לא הלכה לרפואה לא מתחושת אלטרואיזם, והתמחתה ברפואת לימודים ברפואת לא מאהבת הילדים, אלא "כי כל המחלות הגנטיות מתחילות ישר אחרי הלידה". אם הייתי עונה כזו תשובה בראיון בב"ש היו יורים בי (וכבר עניתי אחת כזו)...

רפואת לימודים=רפואת ילדים

למחות את הלא בשורה השנייה ואת הרפואת הראשונה בשורה השלישית. זו השעה...

lernery

New member
אני קראתי

נה (בפנים) לכל הבאר-שבעים והתל-אביבים...

למעלה