שלום לכולם ערב טוב

rafaelman

New member
שלום לכולם ערב טוב

יש לי כמה שאלות לחברי הפורום אשמח לתשובות אז ככה כמובן מדובר על באר שבע מה אם פרוייקט שדרות רגר הסתיים או שעדיין בעיצומם של עבודות? ומה אמור לכלול הפרוייקט הזה חוץ מהזזת הכבישים וניקוז אמורים לבנו משהו שם? היום עברתי דרך שז"ר אם אני לא טועה וראיתי שעושים שם עבודות די גדולות וסגרו כמה נתיבים ( דרך אגב הפקקים בצהריים ובבוקר פשוט נורא מה שהולך שם ) אני יודע שסוללים כביש חדש אבל מה עושים על כל הצומת הזו? ושאלה אחרונה מה אם פרוייקט היכל התרבות הוא נבנה ונבנה ונבנה כבר אם אני לא טובה בין 4-3 שנים מתי הוא צריך להיפתח? תודה מראש לעונים

באמת מעניין מה קורה בבאר שבע...

הרבה זמן לא ביקרתי.. מה עם הדיבורים להקמת תחנה מרכזית חדשה האם זה נשאר בגדר דיבורים? לדעתי תושבי באר שבע צריכים לבעוט את ראש העיר הזה שלא מקדם שום דבר ולא לוחץ לתקציבים.

fireman

New member
פרוייקט שדרות רגר לא ייגמר אף פעם

ככה זה נראה לפחות אם ניקח בחשבון את המציאות הנדל"נית באזור כל השטח שפונה בעקבות הזזת הכביש מיועד לבניית מגדלי מגורים....מי יבנה שם זאת השאלה. שד' שז"ר יראו כמו שהם נראים היום במהלך החודשיים וחצי הבאים שבמהלכם תנותב התנועה בכיוונים שונים, נתיבים מסויימים יפתחו ויסגרו לחלופין עד להשלמת העבודות במקום. מדובר בפרוייקט שכולל סלילת כביש שיחבר בין שד' שזר לרחוב בן גוריון על צומת האורגים (פרוייקט שעלותו 30 מיליון ש"ח) במהלך הפרוייקט משודרגת צומת שזר והופכת מצומת T לצומת בעלת 4 זרועות כאשר הדבר דורש שינויים גיאומטריים נרחבים, הוספת נתיבי פניה והשתלבות ושינוי במערכת הרמזורים ולכן הצומת נסגרת בכל מיני כיוונים התנועה מתגלגלת לה בין מעקפים היכל התרבות הוא גם כאן סאגה בלתי נגמרת....כולי תקווה שבקיץ הקרוב נזכה לראות אותו נפתח.

rafaelman

New member
אבל לפי מה שנראה יש התעוררות מסויימת

בעסקי הנדל"ן בב"ש כמובן לא כמו בשנות ה90 המוקדמות והמאוחרות אבל עדיין יש איזשהיא סוג של התעוררות

למעלה